Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Astra Badkamers & Tegels

Tegels van topkwaliteit

Wij van Astra Badkamers & Tegels in Woerden hebben een grote passie voor tegels. In onze ruime showroom in Woerden maakt u kennis met kwalitatieve tegels in diverse stijlen, formaten en kleuren. Wij bieden tegels voor uw badkamer, maar ook voor uw woonvloer. Met zoveel keuze is het soms lastig kiezen. We nemen dan ook alle tijd om u deskundig advies op maat te geven. Zo vindt u de juiste tegels die uw woning sfeer geven.

Tegels - Alinea 1

Compleet tegelassortiment voor uw badkamer

Bezoek onze showroom en maak kennis met ons complete tegelassortiment. In combinatie met onze badkameropstellingen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw badkamer. Tegels zijn naast het sanitair erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer. Wat uw smaak ook is, in onze uitgebreide collectie vindt u een tegel die bij u past. Van klassiek tot modern en van klein tot XXL-formaat.

Direct contact opnemen

De mooiste woonvloeren

Bij ons kunt u ook terecht voor een kwalitatieve woonvloer. In onze showroom in Woerden kunt u op de vloer diverse opstellingen bekijken. Zo krijgt u gelijk een beter beeld van hoe een tegelwoonvloer in uw woning oogt. Onze tegelwoonvloeren blinken uit in kwaliteit. Iedere tegel heeft veel verschillende prints, waardoor ze prachtig in elkaar overlopen. U kunt uw tegelwoonvloer perfect combineren met vloerverwarming. Zo krijgt uw woning niet alleen sfeer, maar ook een optimale warmte.

Tegels - Alinea 2 en 3
Tegels - Alinea 2 en 3

Tegels in alle formaten, kleuren en stijlen 

Al lopend door onze showroom kunt u veel inspiratie opdoen voor uw woning. U vindt bij ons diverse soorten tegels. Bruin- en grijstinten, patchwork tegels, mozaïek. Of wat dacht u van tegels met een natuurlijke look, zoals onze tegels met hout- of betonstructuur? Alleen de beste tegels en merken worden opgenomen in onze collectie. Sphinx tegels en Villeroy & Boch tegels zijn enkele voorbeelden. Ook de tegels uit het Baden+ Mix & Match assortiment kunnen wij leveren. Met de keuze in diverse formaten, kleuren en stijlen creëert u een tegelcombinatie naar wens.

Luxe Venis tegels

Bent u op zoek naar luxe tegels, met een bijzonder dessin? Dan zijn Venis tegels wellicht een goede keuze. Wij hebben deze kwalitatieve tegels exclusief in ons assortiment opgenomen. Dit zijn keramische en porseleinen wand- en vloertegels die zich kenmerken door kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Venis tegels zijn er in verassende ontwerpen en dessins. Met deze tegels krijgt uw badkamer of woonkamer een bijzonder luxe uitstraling.

Tegels - Alinea 4
Tegels - Alinea 5

Vakmanschap bij Astra Badkamers & Tegels

Natuurlijk zijn de huidige tegeltrends in onze collectie opgenomen. Een belangrijke trend in het tegel assortiment zijn grote tegels, met bijvoorbeeld een grootte van 80 bij 80 centimeter. Deze nieuwe tegeltrends brengen ook nieuwe technieken met zich mee. Voor het zetten van onder andere grote tegels en de steeds dunnere voegen is vakmanschap een vereiste. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die iedere tegel perfect kunnen plaatsen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Woerden voor uitgebreid advies over ons tegelassortiment.

Lees meer over ons
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Astra Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
02-08-2019
Waardering van onze klanten Adequate opvolging van emails en telefoontjes.
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties