Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Astra Badkamers & Tegels

Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
op 29 Astra Badkamers & Tegels reviews
Communicatie
8.5
Advies
8.9
Offerte
8.7
Medewerkers
9
Deskundigheid
9.2
Resultaat
9.2
Nazorg
8.7

Review door Anky

Geplaatst op 17-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige benadering in de showroom, je merkt dat er in alles pro-actief wordt meegedacht. Snelle service met offertes en gevraagde aanpassingen aan de offerte. De mannen van de werkvloer zijn heel aardig en denken ook goed mee. Communicatie naar klant t.a.v het proces kan meer pro-actief. Voor hen is het vaak heel gewoon dat iets " is zoals het is" [ bv: niet op de vloer mogen lopen nadat tegels zijn gelegd] maar dat de klant dit niet kan weten omdat het niet zijn/haar professie is, werd mij pas op de valreep duidelijk. Dat was even een stress moment.

Positieve opmerking:
Vriendelijke benadering. Goede bereikbaarheid, per telefoon en mail. Snelle reactie. Goed eind resultaat.

Verbeterpunten:
Pro actieve communicatie t.a.v het proces op de werkvloer

Review door beukers

Geplaatst op 14-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
/

Positieve opmerking:
/

Verbeterpunten:
/

Review door Verhoeff

Geplaatst op 04-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Servicegericht, echte vakmannen die doen wat er is afgesproken.

Positieve opmerking:
Goede offerte met inhoud werkzaamheden, denken mee, nemen de tijd en zijn servicegericht. Vakmannen die weten wat ze doen!

Verbeterpunten:
Globale planning met inhoud wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden zou kunnen helpen om verwachtingen (nog) beter af te stemmen.

Review door Rozendaal

Geplaatst op 30-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super goed advies en leverbetrouwbaarheid is goed alles netjes op tijd binnen en de kwaliteit is perfect

Positieve opmerking:
Super goed advies en ze nemen de tijd voor je

Verbeterpunten:
Momenteel kan ik geen verbeter punten bedenken.

Review door jeroen

Geplaatst op 27-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijn contact, geduld en goed advies. Ondanks dat we het ergens iets goedkoper konden krijgen toch hier besteld

Positieve opmerking:
hulpvaardig nakomen van afspraken geduldig

Verbeterpunten:

Review door Vergunst

Geplaatst op 23-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Ontstane lekkage direct verholpen.

Positieve opmerking:
Super netjes gewerkt, met onze wensen rekening gehouden

Verbeterpunten:
Aangeven van mogelijkheden, zoals ingebouwd nisje voor toiletrollen.

Review door FM

Geplaatst op 15-04-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige persoonlijke benadering met als resultaat een zeer mooie badkamer!

Positieve opmerking:
Persoonlijke benadering, snelle reactie bij vragen. Vraagstukken goed omgezet in mooie passende badkamer

Verbeterpunten:
Graag ook een tekening en/of plattegrond bij de offerte.

Review door J de Jong

Geplaatst op 13-04-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring bij het vervangen van de badkamer kan ik ronduit positief noemen. Fijn contact met verkoopster in showroom, zeer professioneel, maakte een offerte waarin alles werd meegenomen. Dus geen zaken die er later nog bijkomen. Dan lijkt het bedrag misschien hoger dan elders maar is dan zeer compleet.

Positieve opmerking:
In de showroom werd ruim de tijd genomen terwijl dat best veel tijd kostte en we nog 1 of 2 keer zijn terug gekomen voordat we de beslissing namen. Tekeningen werden gemaakt en desgewenst aangepast. Ook daarin werd goed mee gedacht. De installateurs waren zeer vakkundig, werkten netjes (iedere dag opruimen en vegen) gingen ook achter elkaar door dus geen dagen waarop er niets gebeurde. Dachten ook goed mee en geen moeite leek teveel. Zelfs voor het ophangen van haakjes wilden ze terug komen zodat we er eerst over na konden denken waar we die precies wilden hebben. Tegelzetter werkte ook erg netjes. Klachten werden meteen opgepakt en opgelost. Bijv. Geberit toilet waarvoor meteen Geberit ingeschakeld werd en snel een onderdeel vervangen.

Verbeterpunten:
Wij zien nu geen verbeterpunten. Als wij weer iets van sanitair nodig zouden hebben zouden we zeker weer naar Astra gaan.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat in onze ervaring begrijpt wat de klant vraagt.

Positieve opmerking:
meedenkend en eerlijk

Verbeterpunten:
neen

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Astra Woerden heeft bij ons keurig werk geleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er wordt goed advies gegeven en komen afspraken na. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Jullie werken netjes

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-03-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met de firma Astra. De ontvangst in de showroom was fijn met volop keus. Er werd goed met ons meegedacht en er zijn mooie tekeningen gemaakt die ons hielpen bij de verbouwing

Positieve opmerking:
De kennis en kunde van Grada in de showroom en de fijne samenwerking met Peter en Pascal tijdens de verbouwing. Door de tegelzetter is er keurig netjes getegeld. Vakwerk!

Verbeterpunten:
De nazorg bij de laatste vragen en zorgen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-02-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en professioneel bedrijf. Familiaire sfeer, open en eerlijk. Transparante offerte. Er wordt goed de tijd voor je genomen, alles wordt besproken en alles laten ze zien. Tijdens de verbouwing wordt er goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en zeer hoge afwerking. Wij zijn zeer tevreden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anne

Geplaatst op 27-12-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een prachtige showroom, deskundig advies en vakmanschap in de uitvoering! Zeer flexibel, denken mee en proberen het ongemak van een badkamerverbouwing te minimaliseren.

Positieve opmerking:
Vakmanschap, gezellig in de omgang, minimaliseren van het ongemak, flexibel, netjes en opgeruimd werken.

Verbeterpunten:
Blijf een 'familiebedrijf',kleinschalig, makkelijk benaderbaar en flexibel.

Review door Anoniem

Geplaatst op 24-12-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en meedenkenden snelle levering en montage van de bestelde Sunshower.

Positieve opmerking:
Ik werd regelmatig ip de hoogte gehouden van de voortgang, communicatie was helder en goed!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 14-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Astra badkamers geeft goed deskundig advies, denkt mee, is flexibel en komt zijn afspraken keurig na.

Positieve opmerking:
communicatie, nazorg

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-10-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goed en duidelijk begeleid in het maken van keuzes. Erg tevreden met het eindresultaat, kwaliteit staat bij Astra voorop!

Positieve opmerking:
Veel ervaring en fijne en flexibele omgang met mensen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Maarten Cieremans

Geplaatst op 13-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht uitstekend.

Positieve opmerking:
Zeer begaan en meedenkend. Ook met nazorg en qua resultaat erg tevreden.

Verbeterpunten:
Duidelijkere uitsplitsing in offerte zodat klant beeld krijgt van de ontvangen kortingen.

Review door Van woerden

Geplaatst op 03-07-2018

8
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom met zeer moderne opstellingen

Positieve opmerking:
Goede service en netjes bezorgd

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-06-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met de service, werkzaamheden van Astra en het resultaat!

Positieve opmerking:
De flexibiliteit, het fijne klantcontact en de nauwkeurigheid.

Verbeterpunten:

Review door Stefan Antonisse-Spek

Geplaatst op 11-06-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service Zeer goede uitleg over voor en nadelen Tot in de kleinste puntjes goed geregeld

Positieve opmerking:
Service en klantgericht en persoonlijk

Verbeterpunten:
Iets betere uitstraling van het pand aan de buitenkant

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Het is een zeer prettig bedrijf met aangename en professionele sfeer. In de showroom word je vakkundig te woord gestaan en krijg je goed advies. De buitendienst werkt nauwkeurig, netjes en overleggen veel met de klant.

Positieve opmerking:
professioneel team, vakkundig en meedenkend

Verbeterpunten:
-

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-05-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Meegedacht en snelle service.

Positieve opmerking:
Goed meegedacht met onze situatie. Snel en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam Beek

Geplaatst op 30-03-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima , alle tijd genomen met het uitzoeken van onze wensen

Positieve opmerking:
Er wordt naar de klant geluisterd en zo goed als mogelijk aan de wensen voldaan

Verbeterpunten:

Review door CCP Kompier-Mulder

Geplaatst op 07-03-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 6
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Astra In Woerden heeft onze badkamer gerenoveerd. Wij zijn uiterst content Voor de zeer mooie afwerking. Zijn tegelwerk is subliem. Heeft zeer tot onze tevredenheid nog enkele aanpassingen aangeraden.

Positieve opmerking:
Zij hebben steeds goed gecommuniceerd over de inrichting en tijdens het verrichten van de werkzaamheden.

Verbeterpunten:
Het is prima. Het resultaat mag er zeker zijn.

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-01-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positief. Goed geholpen en ze hebben in het offertetraject geduld gehad met ons.

Positieve opmerking:
Voldoende oog voor maatwerk en passend advies. In de uitvoering ruimte om nader te detailleren en ruimte om keuzes te kunnen herzien.

Verbeterpunten:
De overdracht naar de uitvoering aan de hand van goed tekening hoe het moet worden kan beter.

Review door Anoniem

Geplaatst op 28-11-2017

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Astra heel positief ervaren. Vanaf het eerste contact in de winkel tot de laatste tegel die is gezet. Bij de keuze van de badkamer zijn we vele malen terug geweest en hebben diverse keren veranderingen gedaan in het ontwerp. Na een aantal bezoeken is een afspraak thuis gemaakt om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bekijken. Dit heeft geleid tot een advies om een iets andere indeling van de badkamer te maken. Uiteindelijk heeft dat fantastisch uitgepakt. Daarna zijn we in een aantal sessies tot het definitieve ontwerp gekomen. De uitvoering is zorgvuldig geweest met een mooi resultaat. Overall zijn we zeer tevreden over het gehele traject.

Positieve opmerking:
Aandacht voor onze wensen. Zorgvuldig afwegen van de mogelijkheden ten opzichte van de wensen. Aandacht voor de details tijdens de werkzaamheden.

Verbeterpunten:
Meer duidelijkheid wie, wanneer komt.

Review door Anoniem

Geplaatst op 28-09-2017

7
Communicatie 5
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Over het algemeen positief. Mooi eindresultaat, goed advies tijdens het eerste gesprek in de showroom.

Positieve opmerking:
Er is veel tijd voor ons genomen tijdens het eerste gesprek in de showroom, met goed advies voor zowel de kwaliteit van de badkamer als waar we geld zouden kunnen besparen zonder kwaliteitsverlies.

Verbeterpunten:
De communicatie was niet altijd even sterk, zowel vanuit Astra naar ons toe als tussen de medewerkers. Daardoor verliep niet alles even soepel en heeft het erg lang geduurd.

Review door Vincent Broekhuijzen

Geplaatst op 13-09-2017

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positief en persoonlijk contact waarin tijdens het hele proces goed meegedacht is.

Positieve opmerking:
Positief en persoonlijk contact waarin tijdens het hele proces goed meegedacht is.

Verbeterpunten:
geen

Review door Seleste

Geplaatst op 08-09-2017

9
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele fijne ervaring. Wij vonden het fijn dat het advies gegeven werd iemand met verstand van het plaatsen van badkamers en niet door een verkoper. Open en relaxte sfeer waarin onze keuzes centraal stonden. Met een goede onderbouwing uit ervaring werden we geholpen bij het nemen van diverse keuzes. Showroom mag van ons wat inspirerender maar niet ieder zijn smaak kan daar vertoond worden, dat begrijpen we. Gelukkig geven de foto's uit de boeken een goed beeld. Wij zijn super blij met onze badkamer!

Positieve opmerking:
Snelle reacties en heldere communictaie

Verbeterpunten:
De communicatie onderling kan nog wat beter

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
17-05-2019
Waardering van onze klanten Vriendelijke benadering. Goede bereikbaarheid, per telefoon en mail. Snelle reactie. Goed eind resultaat.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties