Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
op 64 Astra Badkamers, Keukens & Tegels reviews
Communicatie
8.7
Advies
9
Offerte
8.8
Medewerkers
9.2
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.5
Nazorg
8.9

Review door Fam. Den Hartog

Geplaatst op 02-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toilet renovatie . Goed voorbereid en alles goed doorgenomen. Geen verassingen.

Positieve opmerking:
Alles op tijd en volgens afspraak

Verbeterpunten:
Zijn er in dit geval niet

Review door Fam. Van Bellegem

Geplaatst op 31-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Vakmanschap en service gericht

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Zwennis

Geplaatst op 23-03-2024

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, goede planning, netjes gewerkt

Positieve opmerking:
goed alles volgens planning en er wordt zeer netjes gewerkt

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. De Goeij

Geplaatst op 25-02-2024

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, heel fijn in de omgang. Alles wordt geregeld en afgestemd, waardoor de badkamer snel geplaatst wordt.

Positieve opmerking:
Vakmensen. Prima communicatie. Alles uit handen genomen, dus geen zorgen. Fijne ervaring!

Verbeterpunten:
Helaas werkte onze kachel niet, wat door de leverancier zelf gemaakt moest worden. Dat heeft wel heel lang geduurd, maar uiteindelijk wel goed opgelost.

Review door Fam. Versloot

Geplaatst op 27-06-2023

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf, goed advies en meedenken over het ontwerp!

Positieve opmerking:
Ze hebben duidelijk veel ervaring met het goed en netjes installeren van badkamers. Harde werkers!

Verbeterpunten:
Het kitten was eerst niet netjes gebeurd maar is goed hersteld. Slimmer om in 1 x goed te doen en er geen haastklus van te maken. De laatste afwerkingspuntjes duurden wel echt een aantal weken, maar gelukkig konden we intussen de badkamer al wel gebruiken.

Review door Fam. B.

Geplaatst op 26-01-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positieve ervaring. Zowel bij de de adviesgesprekken als bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Prettige medewerkers, er wordt netjes en snel gewerkt en de werkplek wordt aan het einde vd dag netjes achtergelaten. Tussendoor wordt ook gevraagd of alles naar wens verloopt. Wordt meegedacht.

Verbeterpunten:
Er waren een paar kleine klusjes die nog afgemaakt moesten worden. Advies om ook daar tijdig over te blijven communiceren.

Review door Fam. Den Hollander

Geplaatst op 08-04-2022

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, professioneel

Positieve opmerking:
Meedenkend, net werk geleverd, volgens afspraak

Verbeterpunten:
Iets meer zekerheid vooraf t.a.v. de montage duur.

Review door Mw. G. Hoosbeek

Geplaatst op 10-03-2022

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
een positieve ervaring

Positieve opmerking:
de communicatie en prettig personeel

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Isaak

Geplaatst op 01-03-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed van advies in de showroom tot en met de uitvoering.

Positieve opmerking:
Aandacht voor de klant. Prettige monteurs.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Leentvaar

Geplaatst op 22-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed geadviseerd, mooi werk

Positieve opmerking:
communicatie, via mail en app ging vlot en duidelijk

Verbeterpunten:
nee

Review door Fam. Van der Lecq

Geplaatst op 16-12-2021

8
Communicatie 7
Advies 6
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Nette aflevering

Verbeterpunten:
In de allerlaatste afrondende werkzaamheden blijven communiceren wat de planning is.

Review door Fam. Schaap

Geplaatst op 23-08-2021

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele fijne samenwerking en geweldig eindresultaat.

Positieve opmerking:
Vriendelijk, netjes, goed te bereiken en klantgericht.

Verbeterpunten:
Proactief informeren over het verloop van de klus had iets meer gekund.

Review door Fam. Bosboom

Geplaatst op 29-06-2021

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Smaakvolle producten, snelle service, fijne nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Snelle service. Onze badkamer had een lekkage. Twee dagen later konden we terecht, ook al hadden ze het heel druk.

Verbeterpunten:
De douchekop paste niet en moest dus worden aangepast. Dit duurde uiteindelijk nog twee maanden. Hierover heb ik driemaal een bericht gestuurd. Het zou fijn zijn als we vanuit het bedrijf op de hoogte waren gehouden.

Review door Fam. Mentink

Geplaatst op 18-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over Astra Sanitair en Tegels BV uit Woerden. Vakkundig advies, vakkundig personeel, meedenkend naar oplossingen. Goede communicatie

Positieve opmerking:
goede advisering, vakkundig personeel bij uitvoering, oplossingsgericht bezig, goede communicatie

Verbeterpunten:
houd de huidige manier van werken vast en je zult nog meer klanten binnenhalen ( mond op mond reclame)

Review door Mw. Sengers

Geplaatst op 25-03-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima voorlichting

Positieve opmerking:
Werken schoon

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Koster

Geplaatst op 07-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze bevindingen met Astra hebben wij als zeer prettig ervaren.

Positieve opmerking:
Hartelijke ontvangst en rustige uitleg over het assortiment, duidelijke offerte en snelle montage en keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen siliconenkit gebruiken bij randen schilderwerk.

Review door Fam. Lemmens

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel positieve ervaring en vakkundig werk geleverd. Goed in overleg.

Positieve opmerking:
Alles goed afgestemd en duidelijk

Verbeterpunten:
Aanvangstijd per dag doorspreken, zodat klant weet hoe laat hij of zij klaar moet zijn/ gewassen etc.

Review door Fam. Van Elk

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Die is zeer positief.

Positieve opmerking:
Overleg tijdens de uitvoering. Het checken en afstemmen. TOP!

Verbeterpunten:
Ik kan ze eigenlijk niet bedenken......

Review door Fam. Koppers

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wordt naar je geluisterd

Positieve opmerking:
Problemen worden opgelost

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Van den Berg

Geplaatst op 02-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik heb de samenwerking met jullie als zeer goed ervaren, alles ging in goed overleg en een aanpassing of verandering was geen probleem. Kan andere klanten jullie zeker aanraden.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en duidelijkheid.

Verbeterpunten:
Nee eigenlijk niet ga zo door

Review door Mw. Vervoort

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een uitgebreid en persoonlijk advies is mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ik ben er ontzettend blij mee!

Positieve opmerking:
Meedenken over goede oplossingen (voor bijvoorbeeld een kleine badkamer/beperkt budget). Een aantal opties geven, zodat de keuzemogelijkheden wat beter te overzien zijn.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Kegel

Geplaatst op 09-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en persoonlijk bedrijf.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.

Verbeterpunten:
Alles goed behalve stucwerk plafond.

Review door Fam. Van Selm

Geplaatst op 05-07-2020

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige samenwerking

Positieve opmerking:
vakmensen, mooi materiaal

Verbeterpunten:
communicatie onderling

Review door Fam. Albronda

Geplaatst op 26-06-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede informatie en advies. Prima werk geleverd. Veel tijd en aandacht gekregen.

Positieve opmerking:
Kwalitatief goede producten en goede installatie.

Verbeterpunten:
Communicatie kan alerter.

Review door Fam. Van Meijeren

Geplaatst op 26-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van meet af vertrouwen gehad in het concept 'advies en uitvoering in één hand'. Het resultaat is er naar :) !

Positieve opmerking:
Advies en uitvoering in één hand. Er wordt vakkundig gewerkt en na elke werkdag wordt alles weer netjes achtergelaten. Er wordt gevraagd naar je specifieke wensen en er wordt de tijd genomen om deze door te spreken. Goed sfeer tussen de werknemers onderling.

Verbeterpunten:
In adviesronde meer helderheid geven of dat wat gewenst wordt ook technisch haalbaar is.

Review door Fam. Van der Vorst

Geplaatst op 23-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met Astra, werken netjes en secuur

Positieve opmerking:
Korte lijnen, komen afspraken na

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Astra sanitair en tegels Woerden

Geplaatst op 27-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring! Goede voorbereiding in de showroom en uitstekende aflevering van een mooie badkamer. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf.

Positieve opmerking:
Veel vooroverleg over het ontwerp. Prettige manier van werken, heel netjes en secuur. Vakmanschap!

Verbeterpunten:
Geen

Review door Geert Cruijssen

Geplaatst op 09-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige mensen met een goed advies. Complete offerte en prima uitvoering volgens planning. Kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend. Een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Review door anonymous

Geplaatst op 04-12-2019

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, ruim de tijd genomen om voor ons in een kleine badkamer al onze wensen op een mooie manier in te passen.

Positieve opmerking:
service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door anonymous

Geplaatst op 20-11-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies in de showroom en keurig afgeleverd werk

Positieve opmerking:
Alles wordt keurig per mail bevestigd

Verbeterpunten:
Kennis van assisterend personeel op zaterdag is o.i. niet voldoende

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken