Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Astra Badkamers & Tegels

Wij scoren een
9
9 van 1 10
op 42 Astra Badkamers & Tegels reviews
Communicatie
8.5
Advies
9
Offerte
8.7
Medewerkers
9.1
Deskundigheid
9.2
Resultaat
9.4
Nazorg
8.8

Review door Fam. Van Selm

Geplaatst op 05-07-2020

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige samenwerking

Positieve opmerking:
vakmensen, mooi materiaal

Verbeterpunten:
communicatie onderling

Review door Fam. Albronda

Geplaatst op 26-06-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede informatie en advies. Prima werk geleverd. Veel tijd en aandacht gekregen.

Positieve opmerking:
Kwalitatief goede producten en goede installatie.

Verbeterpunten:
Communicatie kan alerter.

Review door Fam. Van Meijeren

Geplaatst op 26-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van meet af vertrouwen gehad in het concept 'advies en uitvoering in één hand'. Het resultaat is er naar :) !

Positieve opmerking:
Advies en uitvoering in één hand. Er wordt vakkundig gewerkt en na elke werkdag wordt alles weer netjes achtergelaten. Er wordt gevraagd naar je specifieke wensen en er wordt de tijd genomen om deze door te spreken. Goed sfeer tussen de werknemers onderling.

Verbeterpunten:
In adviesronde meer helderheid geven of dat wat gewenst wordt ook technisch haalbaar is.

Review door Fam. Van der Vorst

Geplaatst op 23-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met Astra, werken netjes en secuur

Positieve opmerking:
Korte lijnen, komen afspraken na

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Astra sanitair en tegels Woerden

Geplaatst op 27-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring! Goede voorbereiding in de showroom en uitstekende aflevering van een mooie badkamer. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf.

Positieve opmerking:
Veel vooroverleg over het ontwerp. Prettige manier van werken, heel netjes en secuur. Vakmanschap!

Verbeterpunten:
Geen

Review door Geert Cruijssen

Geplaatst op 09-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige mensen met een goed advies. Complete offerte en prima uitvoering volgens planning. Kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend. Een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Review door anonymous

Geplaatst op 04-12-2019

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, ruim de tijd genomen om voor ons in een kleine badkamer al onze wensen op een mooie manier in te passen.

Positieve opmerking:
service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door anonymous

Geplaatst op 20-11-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies in de showroom en keurig afgeleverd werk

Positieve opmerking:
Alles wordt keurig per mail bevestigd

Verbeterpunten:
Kennis van assisterend personeel op zaterdag is o.i. niet voldoende

Review door anonymous

Geplaatst op 19-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Er is goed met ons meegedacht over welk ontwerp we wilden hebben. Er is kwaliteit werk af geleverd. We zijn heel tevreden met onze toilet en badkamer.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid, professioneel en hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
bij binnenkomst in de showroom oogde het onrustig en druk.

Review door Frerik

Geplaatst op 21-09-2019

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wat is afgesproken wordt opgeleverd. De zaken zijn secuur afgewerkt en medewerkers die langskomen zijn klantgericht en vriendelijk. we moesten wel zelf wat initiatief nemen om de werkzaamhedeb te laten aanvangen. Laatste afwerking liet even op zich wachten, niet lastig, wel prettig om daarover te communiceren.

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit van producten. Planning werkzaamheden komt goed overeen met praktijk. Klantgerichte medewerkers.

Verbeterpunten:

Review door Hans Cools

Geplaatst op 02-08-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig. Netjes en volgens planning gewerkt.

Positieve opmerking:
Adequate opvolging van emails en telefoontjes.

Verbeterpunten:
Order volledig uitvoeren. Hoewel het een kleine aanvullende opdracht was zou het prettig zijn als deze was meegenomen bij het bezoek gedurende twee dagen.

Review door Herma Verhagen

Geplaatst op 10-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring

Positieve opmerking:
Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Vleuten

Geplaatst op 16-06-2019

7
Communicatie 6
Advies 5
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plaatsen badkamer ging goed en snel maar over de hoogte van de wastafels is niets gevraagd

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
De wastafel meubels bleken toch vrij laag te zitten: er is wel gevraagd om input mbt de zichtbare boorgaten ( die wel zo goed mogelijk weggewerkt werden maar de optie om het meubel iets omhoog te tillen is hier niet genoemd qwat vreemd is omdat het meubel nu best laag zit..

Review door Anky

Geplaatst op 17-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige benadering in de showroom, je merkt dat er in alles pro-actief wordt meegedacht. Snelle service met offertes en gevraagde aanpassingen aan de offerte. De mannen van de werkvloer zijn heel aardig en denken ook goed mee. Communicatie naar klant t.a.v het proces kan meer pro-actief. Voor hen is het vaak heel gewoon dat iets " is zoals het is" [ bv: niet op de vloer mogen lopen nadat tegels zijn gelegd] maar dat de klant dit niet kan weten omdat het niet zijn/haar professie is, werd mij pas op de valreep duidelijk. Dat was even een stress moment.

Positieve opmerking:
Vriendelijke benadering. Goede bereikbaarheid, per telefoon en mail. Snelle reactie. Goed eind resultaat.

Verbeterpunten:
Pro actieve communicatie t.a.v het proces op de werkvloer

Review door beukers

Geplaatst op 14-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
/

Positieve opmerking:
/

Verbeterpunten:
/

Review door Verhoeff

Geplaatst op 04-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Servicegericht, echte vakmannen die doen wat er is afgesproken.

Positieve opmerking:
Goede offerte met inhoud werkzaamheden, denken mee, nemen de tijd en zijn servicegericht. Vakmannen die weten wat ze doen!

Verbeterpunten:
Globale planning met inhoud wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden zou kunnen helpen om verwachtingen (nog) beter af te stemmen.

Review door Rozendaal

Geplaatst op 30-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goed advies en leverbetrouwbaarheid is goed alles netjes op tijd binnen en de kwaliteit is perfect

Positieve opmerking:
Super goed advies en ze nemen de tijd voor je

Verbeterpunten:
Momenteel kan ik geen verbeter punten bedenken.

Review door jeroen

Geplaatst op 27-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn contact, geduld en goed advies. Ondanks dat we het ergens iets goedkoper konden krijgen toch hier besteld

Positieve opmerking:
hulpvaardig nakomen van afspraken geduldig

Verbeterpunten:

Review door Vergunst

Geplaatst op 23-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Ontstane lekkage direct verholpen.

Positieve opmerking:
Super netjes gewerkt, met onze wensen rekening gehouden

Verbeterpunten:
Aangeven van mogelijkheden, zoals ingebouwd nisje voor toiletrollen.

Review door FM

Geplaatst op 15-04-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige persoonlijke benadering met als resultaat een zeer mooie badkamer!

Positieve opmerking:
Persoonlijke benadering, snelle reactie bij vragen. Vraagstukken goed omgezet in mooie passende badkamer

Verbeterpunten:
Graag ook een tekening en/of plattegrond bij de offerte.

Review door J de Jong

Geplaatst op 13-04-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring bij het vervangen van de badkamer kan ik ronduit positief noemen. Fijn contact met verkoopster in showroom, zeer professioneel, maakte een offerte waarin alles werd meegenomen. Dus geen zaken die er later nog bijkomen. Dan lijkt het bedrag misschien hoger dan elders maar is dan zeer compleet.

Positieve opmerking:
In de showroom werd ruim de tijd genomen terwijl dat best veel tijd kostte en we nog 1 of 2 keer zijn terug gekomen voordat we de beslissing namen. Tekeningen werden gemaakt en desgewenst aangepast. Ook daarin werd goed mee gedacht. De installateurs waren zeer vakkundig, werkten netjes (iedere dag opruimen en vegen) gingen ook achter elkaar door dus geen dagen waarop er niets gebeurde. Dachten ook goed mee en geen moeite leek teveel. Zelfs voor het ophangen van haakjes wilden ze terug komen zodat we er eerst over na konden denken waar we die precies wilden hebben. Tegelzetter werkte ook erg netjes. Klachten werden meteen opgepakt en opgelost. Bijv. Geberit toilet waarvoor meteen Geberit ingeschakeld werd en snel een onderdeel vervangen.

Verbeterpunten:
Wij zien nu geen verbeterpunten. Als wij weer iets van sanitair nodig zouden hebben zouden we zeker weer naar Astra gaan.

Review door anonymous

Geplaatst op 21-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat in onze ervaring begrijpt wat de klant vraagt.

Positieve opmerking:
meedenkend en eerlijk

Verbeterpunten:
neen

Review door anonymous

Geplaatst op 13-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Astra Woerden heeft bij ons keurig werk geleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er wordt goed advies gegeven en komen afspraken na. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Jullie werken netjes

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 12-03-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met de firma Astra. De ontvangst in de showroom was fijn met volop keus. Er werd goed met ons meegedacht en er zijn mooie tekeningen gemaakt die ons hielpen bij de verbouwing

Positieve opmerking:
De kennis en kunde van Grada in de showroom en de fijne samenwerking met Peter en Pascal tijdens de verbouwing. Door de tegelzetter is er keurig netjes getegeld. Vakwerk!

Verbeterpunten:
De nazorg bij de laatste vragen en zorgen.

Review door anonymous

Geplaatst op 15-02-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en professioneel bedrijf. Familiaire sfeer, open en eerlijk. Transparante offerte. Er wordt goed de tijd voor je genomen, alles wordt besproken en alles laten ze zien. Tijdens de verbouwing wordt er goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en zeer hoge afwerking. Wij zijn zeer tevreden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anne

Geplaatst op 27-12-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prachtige showroom, deskundig advies en vakmanschap in de uitvoering! Zeer flexibel, denken mee en proberen het ongemak van een badkamerverbouwing te minimaliseren.

Positieve opmerking:
Vakmanschap, gezellig in de omgang, minimaliseren van het ongemak, flexibel, netjes en opgeruimd werken.

Verbeterpunten:
Blijf een 'familiebedrijf',kleinschalig, makkelijk benaderbaar en flexibel.

Review door anonymous

Geplaatst op 24-12-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en meedenkenden snelle levering en montage van de bestelde Sunshower.

Positieve opmerking:
Ik werd regelmatig ip de hoogte gehouden van de voortgang, communicatie was helder en goed!

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 14-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Astra badkamers geeft goed deskundig advies, denkt mee, is flexibel en komt zijn afspraken keurig na.

Positieve opmerking:
communicatie, nazorg

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 11-10-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goed en duidelijk begeleid in het maken van keuzes. Erg tevreden met het eindresultaat, kwaliteit staat bij Astra voorop!

Positieve opmerking:
Veel ervaring en fijne en flexibele omgang met mensen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Maarten Cieremans

Geplaatst op 13-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht uitstekend.

Positieve opmerking:
Zeer begaan en meedenkend. Ook met nazorg en qua resultaat erg tevreden.

Verbeterpunten:
Duidelijkere uitsplitsing in offerte zodat klant beeld krijgt van de ontvangen kortingen.

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
05-07-2020
Waardering van onze klanten vakmensen, mooi materiaal
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties