Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij

Reviews over Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
op 53 Astra Badkamers, Keukens & Tegels reviews
Communicatie
8.7
Advies
9.1
Offerte
8.8
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.5
Nazorg
8.9

Review door Fam. Schaap

Geplaatst op 23-08-2021

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele fijne samenwerking en geweldig eindresultaat.

Positieve opmerking:
Vriendelijk, netjes, goed te bereiken en klantgericht.

Verbeterpunten:
Proactief informeren over het verloop van de klus had iets meer gekund.

Review door Fam. Bosboom

Geplaatst op 29-06-2021

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Smaakvolle producten, snelle service, fijne nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Snelle service. Onze badkamer had een lekkage. Twee dagen later konden we terecht, ook al hadden ze het heel druk.

Verbeterpunten:
De douchekop paste niet en moest dus worden aangepast. Dit duurde uiteindelijk nog twee maanden. Hierover heb ik driemaal een bericht gestuurd. Het zou fijn zijn als we vanuit het bedrijf op de hoogte waren gehouden.

Review door Fam. Mentink

Geplaatst op 18-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over Astra Sanitair en Tegels BV uit Woerden. Vakkundig advies, vakkundig personeel, meedenkend naar oplossingen. Goede communicatie

Positieve opmerking:
goede advisering, vakkundig personeel bij uitvoering, oplossingsgericht bezig, goede communicatie

Verbeterpunten:
houd de huidige manier van werken vast en je zult nog meer klanten binnenhalen ( mond op mond reclame)

Review door Mw. Sengers

Geplaatst op 25-03-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima voorlichting

Positieve opmerking:
Werken schoon

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Koster

Geplaatst op 07-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze bevindingen met Astra hebben wij als zeer prettig ervaren.

Positieve opmerking:
Hartelijke ontvangst en rustige uitleg over het assortiment, duidelijke offerte en snelle montage en keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen siliconenkit gebruiken bij randen schilderwerk.

Review door Fam. Lemmens

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel positieve ervaring en vakkundig werk geleverd. Goed in overleg.

Positieve opmerking:
Alles goed afgestemd en duidelijk

Verbeterpunten:
Aanvangstijd per dag doorspreken, zodat klant weet hoe laat hij of zij klaar moet zijn/ gewassen etc.

Review door Fam. Van Elk

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Die is zeer positief.

Positieve opmerking:
Overleg tijdens de uitvoering. Het checken en afstemmen. TOP!

Verbeterpunten:
Ik kan ze eigenlijk niet bedenken......

Review door Fam. Koppers

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wordt naar je geluisterd

Positieve opmerking:
Problemen worden opgelost

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Van den Berg

Geplaatst op 02-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik heb de samenwerking met jullie als zeer goed ervaren, alles ging in goed overleg en een aanpassing of verandering was geen probleem. Kan andere klanten jullie zeker aanraden.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en duidelijkheid.

Verbeterpunten:
Nee eigenlijk niet ga zo door

Review door Mw. Vervoort

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een uitgebreid en persoonlijk advies is mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ik ben er ontzettend blij mee!

Positieve opmerking:
Meedenken over goede oplossingen (voor bijvoorbeeld een kleine badkamer/beperkt budget). Een aantal opties geven, zodat de keuzemogelijkheden wat beter te overzien zijn.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Kegel

Geplaatst op 09-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en persoonlijk bedrijf.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.

Verbeterpunten:
Alles goed behalve stucwerk plafond.

Review door Fam. Van Selm

Geplaatst op 05-07-2020

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige samenwerking

Positieve opmerking:
vakmensen, mooi materiaal

Verbeterpunten:
communicatie onderling

Review door Fam. Albronda

Geplaatst op 26-06-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede informatie en advies. Prima werk geleverd. Veel tijd en aandacht gekregen.

Positieve opmerking:
Kwalitatief goede producten en goede installatie.

Verbeterpunten:
Communicatie kan alerter.

Review door Fam. Van Meijeren

Geplaatst op 26-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van meet af vertrouwen gehad in het concept 'advies en uitvoering in één hand'. Het resultaat is er naar :) !

Positieve opmerking:
Advies en uitvoering in één hand. Er wordt vakkundig gewerkt en na elke werkdag wordt alles weer netjes achtergelaten. Er wordt gevraagd naar je specifieke wensen en er wordt de tijd genomen om deze door te spreken. Goed sfeer tussen de werknemers onderling.

Verbeterpunten:
In adviesronde meer helderheid geven of dat wat gewenst wordt ook technisch haalbaar is.

Review door Fam. Van der Vorst

Geplaatst op 23-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met Astra, werken netjes en secuur

Positieve opmerking:
Korte lijnen, komen afspraken na

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Astra sanitair en tegels Woerden

Geplaatst op 27-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring! Goede voorbereiding in de showroom en uitstekende aflevering van een mooie badkamer. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf.

Positieve opmerking:
Veel vooroverleg over het ontwerp. Prettige manier van werken, heel netjes en secuur. Vakmanschap!

Verbeterpunten:
Geen

Review door Geert Cruijssen

Geplaatst op 09-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige mensen met een goed advies. Complete offerte en prima uitvoering volgens planning. Kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend. Een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Review door anonymous

Geplaatst op 04-12-2019

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, ruim de tijd genomen om voor ons in een kleine badkamer al onze wensen op een mooie manier in te passen.

Positieve opmerking:
service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door anonymous

Geplaatst op 20-11-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies in de showroom en keurig afgeleverd werk

Positieve opmerking:
Alles wordt keurig per mail bevestigd

Verbeterpunten:
Kennis van assisterend personeel op zaterdag is o.i. niet voldoende

Review door anonymous

Geplaatst op 19-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Er is goed met ons meegedacht over welk ontwerp we wilden hebben. Er is kwaliteit werk af geleverd. We zijn heel tevreden met onze toilet en badkamer.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid, professioneel en hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
bij binnenkomst in de showroom oogde het onrustig en druk.

Review door Frerik

Geplaatst op 21-09-2019

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wat is afgesproken wordt opgeleverd. De zaken zijn secuur afgewerkt en medewerkers die langskomen zijn klantgericht en vriendelijk. we moesten wel zelf wat initiatief nemen om de werkzaamhedeb te laten aanvangen. Laatste afwerking liet even op zich wachten, niet lastig, wel prettig om daarover te communiceren.

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit van producten. Planning werkzaamheden komt goed overeen met praktijk. Klantgerichte medewerkers.

Verbeterpunten:

Review door Hans Cools

Geplaatst op 02-08-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig. Netjes en volgens planning gewerkt.

Positieve opmerking:
Adequate opvolging van emails en telefoontjes.

Verbeterpunten:
Order volledig uitvoeren. Hoewel het een kleine aanvullende opdracht was zou het prettig zijn als deze was meegenomen bij het bezoek gedurende twee dagen.

Review door Herma Verhagen

Geplaatst op 10-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring

Positieve opmerking:
Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Vleuten

Geplaatst op 16-06-2019

7
Communicatie 6
Advies 5
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plaatsen badkamer ging goed en snel maar over de hoogte van de wastafels is niets gevraagd

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
De wastafel meubels bleken toch vrij laag te zitten: er is wel gevraagd om input mbt de zichtbare boorgaten ( die wel zo goed mogelijk weggewerkt werden maar de optie om het meubel iets omhoog te tillen is hier niet genoemd qwat vreemd is omdat het meubel nu best laag zit..

Review door Anky

Geplaatst op 17-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige benadering in de showroom, je merkt dat er in alles pro-actief wordt meegedacht. Snelle service met offertes en gevraagde aanpassingen aan de offerte. De mannen van de werkvloer zijn heel aardig en denken ook goed mee. Communicatie naar klant t.a.v het proces kan meer pro-actief. Voor hen is het vaak heel gewoon dat iets " is zoals het is" [ bv: niet op de vloer mogen lopen nadat tegels zijn gelegd] maar dat de klant dit niet kan weten omdat het niet zijn/haar professie is, werd mij pas op de valreep duidelijk. Dat was even een stress moment.

Positieve opmerking:
Vriendelijke benadering. Goede bereikbaarheid, per telefoon en mail. Snelle reactie. Goed eind resultaat.

Verbeterpunten:
Pro actieve communicatie t.a.v het proces op de werkvloer

Review door beukers

Geplaatst op 14-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
/

Positieve opmerking:
/

Verbeterpunten:
/

Review door Verhoeff

Geplaatst op 04-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Servicegericht, echte vakmannen die doen wat er is afgesproken.

Positieve opmerking:
Goede offerte met inhoud werkzaamheden, denken mee, nemen de tijd en zijn servicegericht. Vakmannen die weten wat ze doen!

Verbeterpunten:
Globale planning met inhoud wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden zou kunnen helpen om verwachtingen (nog) beter af te stemmen.

Review door Rozendaal

Geplaatst op 30-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goed advies en leverbetrouwbaarheid is goed alles netjes op tijd binnen en de kwaliteit is perfect

Positieve opmerking:
Super goed advies en ze nemen de tijd voor je

Verbeterpunten:
Momenteel kan ik geen verbeter punten bedenken.

Review door jeroen

Geplaatst op 27-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn contact, geduld en goed advies. Ondanks dat we het ergens iets goedkoper konden krijgen toch hier besteld

Positieve opmerking:
hulpvaardig nakomen van afspraken geduldig

Verbeterpunten:

Review door Vergunst

Geplaatst op 23-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Ontstane lekkage direct verholpen.

Positieve opmerking:
Super netjes gewerkt, met onze wensen rekening gehouden

Verbeterpunten:
Aangeven van mogelijkheden, zoals ingebouwd nisje voor toiletrollen.

Vorige1
Wij scoren een
23-08-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Vriendelijk, netjes, goed te bereiken en klantgericht.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief