Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Woerden 

Astra Badkamers & Tegels 

Bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden bent u aan het juiste adres voor een nieuwe badkamer, een compleet toilet of een nieuwe tegelvloer. Of het nu om een grote of een kleine klus gaat: wij ontzorgen u van ontwerp tot installatie. Met een team van enthousiaste specialisten zorgen wij ervoor dat alles tot in de uiterste puntjes wordt geregeld.

BEZOEK ONZE SHOWROOM 

showroom-astra-badenplus

Uitgebreide showroom met de nieuwste trends 

Wij verwelkomen u graag in onze ruime nieuwe showroom in Woerden. Hier inspireren we u graag met de laatste trends en de nieuwste innovaties op badkamer- en tegelgebied. Bekijk diverse realistische badkameropstellingen, die een goed beeld geven van de mogelijkheden bij u thuis. Ook hebben we diverse tegels en woonvloeren in het assortiment. Wij maken graag alle tijd voor u vrij, zodat we een ontwerp kunnen realiseren dat helemaal aansluit op uw wensen.

Maak een afspraak

Ons team

Astra Badkamers & Tegels is een echt familiebedrijf. Wij, Grada en Peter Dokkum, werken met hart en ziel voor ons bedrijf. De klant staat bij ons altijd centraal. We ontzorgen dan ook graag van ontwerp tot aan de installatie van de badkamer. Grada heeft een achtergrond als Frans lerares, maar is het familiebedrijf ingestapt om haar passie voor wonen tot uiting te brengen. Peter verzorgt daarnaast de installatie en is een echte vakman. Samen zijn we een krachtig team, met een grote deskundigheid in badkamers en tegels.

Over ons - Ons team
We regelen alles tot in de puntjes, met minder nemen we geen genoegen.

Woonvloeren

Naast complete badkamers bieden we ook een groot assortiment aan woonvloeren. We hebben ervoor gezorgd dat er voor elke persoonlijke stijl een tegel is die hierop aansluit. Van groot tot klein en van glanzend tot mat. Ook bieden wij u een uitgebreide collectie van het Spaanse topmerk Venis. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige metallic tegel, of een houtlook voor een natuurlijke sfeer in huis.

LEES MEER

Over ons - Specialiteitenblok-Astra
Over ons - Specialiteitenblok-Astra

Eigen installatiebedrijf

Astra Badkamers & Tegels helpt u ook graag op het gebied van installatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, installatie en onderhoud van verwarming en Cv-ketels. Wij zijn dan ook de allround specialist voor de werkzaamheden bij u in huis. Ons vakkundige team gaat voor u aan de slag in de wijde omgeving van o.a. Utrecht, Nieuwkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Astra Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
02-08-2019
Waardering van onze klanten Adequate opvolging van emails en telefoontjes.
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties