Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Woerden 

Astra Badkamers & Tegels 

Bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden ben je aan het juiste adres voor een nieuwe badkamer, een compleet toilet of een nieuwe tegelvloer. Of het nu om een grote of een kleine klus gaat: wij ontzorgen je van ontwerp tot installatie. Met een team van enthousiaste specialisten zorgen wij ervoor dat alles tot in de uiterste puntjes wordt geregeld.

BEZOEK ONZE SHOWROOM 

showroom-astra-badenplus

Uitgebreide showroom met de nieuwste trends 

Wij verwelkomen je graag in onze ruime nieuwe showroom in Woerden. Hier inspireren we je graag met de laatste trends en de nieuwste innovaties op badkamer- en tegelgebied. Bekijk diverse realistische badkameropstellingen, die een goed beeld geven van de mogelijkheden bij jou thuis. Ook hebben we diverse tegels en woonvloeren in het assortiment. Wij maken graag alle tijd voor je vrij, zodat we een ontwerp kunnen realiseren dat helemaal aansluit op jouw wensen.

Ons team

Astra Badkamers & Tegels is een echt familiebedrijf. Wij, Grada en Peter Dokkum, werken met hart en ziel voor ons bedrijf. De klant staat bij ons altijd centraal. We ontzorgen dan ook graag van ontwerp tot aan de installatie van de badkamer. Grada heeft een achtergrond als Frans lerares, maar is het familiebedrijf ingestapt om haar passie voor wonen tot uiting te brengen. Peter verzorgt daarnaast de installatie en is een echte vakman. Samen zijn we een krachtig team, met een grote deskundigheid in badkamers en tegels.

Over ons - Ons team
We regelen alles tot in de puntjes, met minder nemen we geen genoegen.

Woonvloeren

Naast complete badkamers bieden we ook een groot assortiment aan woonvloeren. We hebben ervoor gezorgd dat er voor elke persoonlijke stijl een tegel is die hierop aansluit. Van groot tot klein en van glanzend tot mat. Ook bieden wij je een uitgebreide collectie van het Spaanse topmerk Venis. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige metallic tegel, of een houtlook voor een natuurlijke sfeer in huis.

LEES MEER

Over ons - Specialiteitenblok-Astra
Over ons - Specialiteitenblok-Astra

Eigen installatiebedrijf

Astra Badkamers & Tegels helpt je ook graag op het gebied van installatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, installatie en onderhoud van verwarming en Cv-ketels. Wij zijn dan ook de allround specialist voor de werkzaamheden bij jou in huis. Ons vakkundige team gaat voor je aan de slag in de wijde omgeving van o.a. Utrecht, Nieuwkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

De zekerheid van Astra Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
Waardering van onze klanten
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties