Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Instamat handdoekradiatoren
Instamat handdoekradiatoren - Instamat handdoekradiatoren Instamat handdoekradiatoren - Instamat handdoekradiatoren
Altijd een warme handdoek binnen handbereik

Instamat handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren zijn echte multitaskers. Ze verwarmen je badkamer en bieden tegelijk plaats voor je handdoeken. Kenmerkend is het klimrek design, waardoor je handig je handdoeken ophangt tussen de buizen. Bij Instamat heb je de keuze uit diverse designs, kleuren en maten. Ontdek ze allemaal.

Instamat handdoekradiatoren - 1. Welke handdoekradiator?

Welke handdoekradiator?

Bij het kiezen van een handdoekradiator spelen meerdere factoren een rol. Natuurlijk moet het design passen bij jouw stijl en wensen. Je hebt de keuze uit opliggende en tussenliggende buizen, maar ook de vorm is bepalend voor de sfeer. Kies je voor ronde, vierkante of ovale buizen? Ook de warmteafgifte is belangrijk. Hoe meer buizen de radiator bevat, des te meer waterinhoud en dus meer warmte. Onze badkamerspecialist kan je perfect adviseren over de juiste handdoekradiator voor jouw badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Instamat Emma

Handdoekradiator Emma heeft een industriële, minimalistische uitstraling. Met de looks van een ladder, wat een ruimtelijk effect geeft aan je badkamer. De radiator is gemaakt van recyclebaar staal en is verkrijgbaar in bijna elke gewenste RAL kleur. Instamat Emma is zeer geschikt voor de kleine badkamer en kun je prima gebruiken als aanvulling op een bestaand vloerverwarmingssysteem.

Instamat handdoekradiatoren - 2. Emma 3. Plein
Instamat handdoekradiatoren - 2. Emma 3. Plein

Instamat Plein

Plein heeft dezelfde karakteristieke uitstraling als Emma, maar dan met meer warmtebuizen. Daardoor is deze handdoekradiator extra krachtig in zijn warmteafgifte. Fijn voor een grote badkamer! Net als Emma is deze handdoekradiator verkrijgbaar in twee hoogte- en breedtematen. Ook heb je de keuze uit vrijwel alle kleuren. Liever elektrisch verwarmen? Zowel Plein als Emma zijn elektrisch verkrijgbaar.

Instamat Ponza

Instamat Ponza is een strakke handdoekradiator met een moderne uitstraling. Uniek is de combinatie van rond en vierkant. De radiator heeft namelijk twee verticale ronde buizen met daarop rechthoekige, horizontale elementen van 20 x 15 mm. Deze elementen zijn symmetrisch verdeeld over de radiator en in de tussenruimtes kun je eenvoudig je handdoek of badjas ophangen.

Instamat handdoekradiatoren - 4. Ponza 5. Handdoekradiatoren in de douchezone
Instamat handdoekradiatoren - 4. Ponza 5. Handdoekradiatoren in de douchezone

Handdoekradiatoren in de douchezone

Direct uit de douche een verwarmde handdoek pakken. Heerlijk comfortbel, maar niet elke radiator is geschikt voor de douchezone. Instamat heeft twee handdoekradiatoren die tegen spatwater kunnen en je dus bij de inloop van je douche kan plaatsen. Maak kennis met de Inox en de Nera+. De Inox is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een tijdloos design. De Nera+ ondergaat een galvaniseerbehandeling voordat hij in de lak gaat, waardoor hij beschermd is tegen roestvorming.

ONTDEK MEER INSTAMAT HANDDOEKRADIATOREN

1. Instamat handdoekradiatoren
2. Instamat handdoekradiatoren
3. Instamat handdoekradiator
Instamat Rondolux

INSTAMAT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken