Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Hotbath Mate
Hotbath Mate - Hotbath Mate Hotbath Mate - Hotbath Mate
Voor extra comfort in je doucheruimte

Hotbath Mate

Met een Hotbath Mate douchesysteem verandert je badkamer in een sparesort. Als je onder de douche staat word je helemaal omringd met water, dat uit de hemel lijkt te vallen. Daarnaast zijn er luxe functies mogelijk, zoals een waterval uitloop en ledverlichting. Wij Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Hotbath Mate - 1. Hotbath XXL douchen en genieten

XXL douchen en genieten

Met het Hotbath Mate douchesysteem ervaar je pure luxe in de badkamer. De grote douchekop is verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een XXL rechthoekige plafonddouche of een elegante ronde douchekop. Het douchesysteem kun je combineren met een High Flow thermostaat. Deze zorgt ervoor dat je meerdere douchefuncties tegelijk kunt gebruiken, zoals de massagestraal én de regendouche.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een waterstraal voor ieder moment

Bij de meeste Mate douchesystemen is het mogelijk om verschillende douchestralen te selecteren. Kies voor de regendouche om het gevoel van een zomerse regenbui te ervaren en selecteer de twist-straal om je spieren los te maken na een intensieve dag.

Hotbath Mate - 2. Hotbath Een waterstraal voor ieder moment
Hotbath Mate - 2. Hotbath Een waterstraal voor ieder moment

Diverse douches zijn ook uitgerust met een spray-straal, een bruisende waterstraal of een cascade. Een cascade heeft de look van een waterval. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, je bent ook verzekerd van een unieke douchesensatie. Iedere hoofddouche van Hotbath Mate is als inbouw- en opbouwset verkrijgbaar.

HOTBATH MATE: PURE LUXE

Hotbath Mate waterval douche
Hotbath Mate doucheset - met waterval overloop en inbouw regendouche
Hotbath Mate douchekop - met kleurverlichting en nevelsproeiers
Hotbath Mate doucheset - met inbouw regendouche

Luxe douchefuncties voor extra comfort

Het Hotbath Mate-systeem kun je combineren met luxe functies, zoals een hoofddouche met ledverlichting. Met de compacte afstandsbediening kies je uit een van de negen kleuren. Het is ook mogelijk om bodyjets te plaatsen in de muur van je douchecabine. Deze horizontale waterstralen geven je een heerlijke massage terwijl je doucht.

Controleer voor aankoop de CW-waarde

Ben je van plan een Hotbath Mate douchesysteem aan te schaffen? Voorkom een bescheiden waterstraaltje en controleer altijd eerst de CW-waarde van je cv-ketel. Niet alle ketels zijn namelijk geschikt voor een grote douchekop. Voor een douchekop met een diameter van 20 cm heb je een CW3-ketel nodig. Wil je een grotere kop? Kies dan voor een hogere CW-waarde.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken