Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Hansgrohe showerselect
Hansgrohe showerselect - Hansgrohe showerselect Hansgrohe showerselect - Hansgrohe showerselect
Selecteer je favoriete waterstraal  

Hansgrohe ShowerSelect

Met de Hansgrohe Showerselect thermostaat heb je de douchebeleving zelf in de hand. Verander de straalsoort met slechts één druk op de knop. Een ontspannende regendouche, een massagestraal of liever allebei? Met deze slimme doucheoplossing beleeft je nog meer doucheplezier.

Hansgrohe showerselect - 1. Hansgrohe wissel van straalsoort

Wissel van straalsoort

De Hansgrohe Showerselect geeft optimaal comfort in de badkamer. Zowel een inbouw- als opbouwvariant is mogelijk. Bij de inbouwvariant wordt een inbouwthermostaat voorzien van een afbouwdeel met een Selectknop. Met deze knop wissel je bijvoorbeeld tussen de hoofd- en handdouche of gebruik je beide douchefuncties tegelijk. De Hansgrohe Showertablet is een stijlvol voorbeeld van een opbouwvariant. Ook hier kun je via de Showerselect-knoppen voor verschillende stralen kiezen en dankzij het ruime planchet op de thermostaatkraan is er ook ruimte voor je doucheflesjes.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Showerselect voor iedereen

De bediening van de Hansgrohe Showerselect is zeer gemakkelijk door zijn eenvoudige design en duidelijke symbolen. De Showerselect past goed in de familiebadkamer, maar is ook geschikt voor ouderen en mensen met een beperking.

Hansgrohe showerselect - 2. Hansgrohe Showerselect voor iedereen
Hansgrohe showerselect - 2. Hansgrohe Showerselect voor iedereen

Veilige oplossing

De Showerselect thermostaat is voorzien van een SafetyFunctie die verbranding aan heet water voorkomt. Deze waterbegrenzer zorgt ervoor dat het water niet warmer wordt dan 40°C. De ingebouwde thermostaat houdt het water op constante temperatuur, ook als je de douche voor een korte periode uitschakelt.

Voordelen van Hansgrohe Showerselect

De Hansgrohe ShowerSelect kent veel voordelen. Met slechts één druk op de knop schakel je tussen verschillende douchefuncties. Tevens is de thermostaat verkrijgbaar in diverse designs en kleuren, waardoor deze altijd in je badkamer past. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en temperatuurbegrenzing van 40°C biedt de ShowerSelect veel comfort en veiligheid.

Hansgrohe Showerselect in uw badkamer

Wil je ook genieten van de Hansgrohe ShowerSelect in je douche? De badkameradviseurs van Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden informeren je graag over de mogelijkheden. Ook kun je terecht voor een persoonlijk ontwerp, dat precies bij jou en jouw badkamer past. Maak een afspraak of bezoek een van onze winkels voor meer informatie.

HANSGROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken