Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Grohe Essence New Colour badkamerkranen
Grohe Essence New Colour badkamerkranen - Grohe Essence New Colour badkamerkranen Grohe Essence New Colour badkamerkranen - Grohe Essence New Colour badkamerkranen
Trendy kleuren voor een bijzondere badkamer

Grohe Essence New Colour badkamerkranen

De Grohe Essence kranen geven je de mogelijkheid om de badkamer af te stemmen op je smaak. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten én kleuren. Allemaal voorzien van de geavanceerde technologie die je van Grohe mag verwachten. De serie biedt je de flexibiliteit om een eigentijdse badkamer in te richten.

Grohe Essence New Colour badkamerkranen - 1. Grohe Complete serie in maat S tot XL

Complete serie in maat S tot XL

De Grohe Essence is een mengkraan met slanke, organische lijnen. Van binnen is de kraan voorzien van betrouwbare techniek die een soepele en precieze bediening garandeert. De serie bestaat uit mengkranen voor de wastafel, douche, bad, bidet én keuken. Wil je enkel je handen wassen of wil je meer ruimte onder je kraan? Met maten van S tot XL is de keuze aan je.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Mengkraan in vele New Essence Colours

De Essence kranenserie heeft een uitgebreid aanbod in kleuren en afwerkingen. Naast de al eerder beschikbare chroom en supersteel varianten, zijn nu ook andere kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Wat dacht je van oud-koper (Warm Sunset), brons (Cool Sunrise) of zwart (Hard Graphite)? De kwaliteit van de coating van deze kranen is buitengewoon goed. Voor de coating van deze kranen wordt gebruikgemaakt van de PVD-technologie. Dit zorgt voor een nóg krasvastere laag dan chroom en geeft een prachtige glans. 

Grohe Essence New Colour badkamerkranen - 2. Grohe Mengkraan in vele New Essence Colours
Grohe Essence New Colour badkamerkranen - 2. Grohe Mengkraan in vele New Essence Colours

Toonaangevend in design en techniek

De Grohe Essence badkamerkranen blinken uit in design en techniek. Niet voor niets heeft het minimalistische design van de kranen meerdere designprijzen in de wacht gesleept. Maar ook van binnen zijn de kranen voorzien van innovatieve technieken, zoals Grohe AquaGuide en Grohe SilkMove. Grohe SilkMove zorgt ervoor dat je de greep moeiteloos bedient en met Grohe AquaGuide richt je de waterstraal naar wens.

GROHE ESSENCE NEW KRANEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Voordelen Grohe Essence New Colour

De kranen uit de Grohe Essence serie voelen zich thuis in iedere badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende maten en opbouw of inbouw. Vanwege het unieke kleurenpalet kun je de badkamer helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak. Jarenlang genot gegarandeerd, omdat de kranen voorzien zijn van betrouwbare Grohe technologie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Grohe Essence New kraan? Neem contact op met je Baden+ winkel Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden. Zij kunnen je goed adviseren over deze Grohe mengkraan. Ook kun je een van de showrooms bezoeken om de kraan in het echt te bewonderen. Liever een compleet badkamerontwerp? Ook dat is mogelijk bij Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden.

GROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken