Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus Collectie tegels
Badenplus Collectie tegels - Badenplus Collectie tegels Badenplus Collectie tegels - Badenplus Collectie tegels
Bijzondere tegels in de nieuwste trends

Baden+ Collectie tegels voor de badkamer

Tegels bepalen de uitstraling in de badkamer. De Baden+ Collectie tegels is zorgvuldig samengesteld op het creëren van sfeer in de badkamer. Hierin vormen kleur, textuur, de legwijze en het tegelformaat de basis. Ook bezoeken we grote designbeurzen en vertalen nieuwe tegeltrends door naar de badkamer. We denken goed vooruit, zodat jij straks geniet van trendy tegels in jouw badkamer. Ga jij voor een rustige natuurtint, een speelse accentkleur of een exclusieve marmerlook? Ontdek de trendy vloertegels en wandtegels uit de Baden+ Collectie.

Impressie van de tegelstijlen uit de Baden+ Collectie

Tegeltrends uit de Baden+ collectie

Met groot enthousiasme vertalen we nieuwe designtrends door naar tegeltrends voor de badkamer. Op dit moment zien we travertin natuursteen in populariteit stijgen. Deze ton sur ton stijl met warme aardetinten vormt een rustige basis in de badkamer. Ook zien we gewaagde keuzes, zoals excentrieke marmerstructuren en speels terrazzo, in rap tempo naderen. Kijkend naar het tegelformaat zijn de 60 x 60 cm en 120 x 60 cm in trek. Deze XXL-tegels zijn een waar statement in de badkamer en zijn verrassend te combineren met kleinere tegelformaten. Een contrasterende textuur, zoals reliëf, of kleur met bijvoorbeeld mozaïektegels zijn trendy keuzes.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Astra Badkamers, Keukens & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels in vijf unieke stijlen

  • Shiny: voor wie zich graag onderdompelt in luxe. Sprankelende marmerstructuren en rijkelijke gouden accenten mogen niet ontbreken.
  • Japandi: een rustige stijl die heel dicht bij de natuur blijft met zachte zandkleuren en diepere aardse tinten. Een vervaagd palet toont de schoonheid van imperfectie.
  • Highlights: een trend voor de echte durfal met smaak. Rustig ogende tegels vormen de basis en worden gecombineerd met accenttegels in felle kleuren en speelse vormen en groottes.
Moodboard van de trend shiny uit de Baden+ tegelcollectie
Moodboard van de trend loft uit de Baden+ tegelcollectie

  • Loft: de stijl voor de liefhebber van een artistieke, industriële uitstraling. Met als uitgangspunt om een pure uitstraling en een ruimtelijk effect te creëren.
  • Monochroom: een zachte stijl binnen eenzelfde kleurenpalet, waarbij verschillende vormen en structuren veelzijdigheid brengen.

Wat je smaak ook is: met tegels uit de Baden+ Collectie maak je een eigentijds statement. De badkameradviseur denkt graag met je mee. Zo kunnen combinaties van stijlen verrassende uitkomsten bieden, waarmee de badkamer nog persoonlijker wordt.

Als de badkamer het hart van je huis is, zijn de tegels de fundering.
Moodboard van de trend Japandi uit de Baden+ tegelcollectie

Knipoog naar de natuur

In onze Baden+ Collectie vind je wand- en vloertegels die het buitenleven naar binnen halen, zoals de Japandi stijl. Bos, strand, gebergtes en shiny; voor ieder is er wat wils. Door hun natuurlijke karakter zijn de tegels goed met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante betonlook basistegel, gecombineerd met een accenttegel in contrasterende kleur, formaat en structuur. De vakspecialist van Astra Badkamers, Keukens & Tegels helpt je graag!

XXL-tegels

Groot, groter, grootst. De Baden+ Collectie heeft een divers aanbod grote tegels. Maten van 60 x 60 cm, 80 x 80 cm, 30 x 120 cm of 60 x 120 cm stijgen in populariteit. Kies je voor een XXL-tegel in je badkamer dan lijkt de ruimte groter. XXL-tegels zijn verkrijgbaar in allerlei prints en kleuren. Mooie combinaties gegarandeerd!

Versterk het visuele effect door XXL-tegels af te wisselen een houtlook vloertegel of een wand- of vloertegel.

Sfeerbeelden van bad en toilet, ingericht met marmerlook XXL-tegels
Sfeerbeeld van een badkamer met tegels in zachte natuurtint

Tegels met een warme uitstraling

We willen steeds meer natuurlijke puurheid in de badkamer. Met tegels in zandkleuren haal je de rust van buiten naar binnen. Je staat dichter bij de natuur, wat ontspannend werkt. Met deze solide basis creëer je een opening voor diverse eyecatchers. Badkamermeubels, kranen en accessoires lenen zich hier uitstekend voor.

Een accenttegel in andere structuur is ook een goede optie om het visuele effect te versterken.

BADEN+ COLLECTIE TEGELS

Badkamerhoek met travertin wandtegels en houten tafeltje met aardewerk schaal, vaasje en zeepbakje
Wand met zwarte handgebakken tegels en vleortegels in zandkleur
Luxe badhuis in Romeinse stijl met marmeren wanden
Marazzi Materika grijze xxl wandtegel met reliëf structuur

Tip: smalle voegen tussen je tegels

Smalle voegen geven een ruimtelijk effect. Wil je extra smalle tegelvoegen? Dan zijn gerectificeerde tegels een goede keuze. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Dat geeft een mooi effect en is bovendien erg handig voor het schoonmaken. Ook deze tegels zijn onderdeel van de Baden+ Collectie.

Houtlook tegels voor de badkamer

Droom je ook van een warme houtsfeer in de badkamer? Keramische tegels met houtlook print zijn een uitstekend alternatief op echt hout. Geschikt in een vochtige ruimte, weinig onderhoud en niet van echt te onderscheiden. Ook zijn de houtlook tegels in bijzondere vormen verkrijgbaar, zoals visgraat. En last but not least zijn houtlook tegels prachtig te combineren met marmerlook of travertin. Zo creëer je een warme sfeer in jouw badkamer.

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken