Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Keukenadvies - Keukenadvies Keukenadvies - Keukenadvies
Advies en tips voor je nieuwe keuken

Keukenadvies

Wanneer je op het punt staat een nieuwe keuken te kopen, is het belangrijk om je te oriënteren. Hoe kies je de keuken die bij je past? Wij adviseren je bij het uitzoeken van de keuken die past bij je smaak, persoonlijke situatie en budget. Op deze adviespagina’s lees je alles over wat we voor je kunnen betekenen. 

Keukenadvies - Keukenindeling

De ideale keukenopstelling voor jouw keuken

Hoe de ideale keukenopstelling er voor je uitziet, hangt af van de ruimte die je hiervoor beschikbaar hebt. Bij het ontwerpen van je nieuwe keuken is het belangrijk om rekening te houden met comfort en gemak. Keukens zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld hoekkeukens, eilandkeukens, parallelle keukens, rechte keukens of u-keukens. Kun je niet kiezen uit zoveel opties? We helpen je graag bij het kiezen van de juiste indeling voor jouw nieuwe keuken.

Visualiseer je droomkeuken in 3D

Misschien heb je al een goed beeld hoe jouw gewenste keuken er uit moet komen te zien, maar twijfel je of een kookeiland past in de ruimte? Het ontwerpen van een keuken roept vaak veel vragen op. Met behulp van de touch reality ontwerptafel kunnen we eenvoudig je keuken samenstellen. De ontwerptafel voorkomt fouten en zorgt er voor dat het technisch gezien allemaal klopt. Zo krijg je een duidelijk beeld van je droomkeuken. 

Keukenadvies - Kosten nieuwe keuken

Kosten nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een flinke uitgave en die wil je natuurlijk weloverwogen doen. Het is afhankelijk van verschillende factoren: het formaat van de keuken of de gekozen materialen. Ook het aanpassen van de ruimte, of de overgang van gas naar inductie spelen een rol. Het formaat van de keuken, gekozen materialen, moet de ruimte worden aangepast en ga je van het gas af en over op inductie? Daarom is ons assortiment zo samengesteld dat er bij ieder budget een persoonlijke keuken past. Zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling. 

Keuken laten plaatsen

Het monteren van een nieuwe keuken is een omvangrijk project. Je kan zelf aan de slag gaan of kiezen om de klus uit handen te geven. Bij Astra Badkamers, Keuken & Tegels helpen we graag! Ons installatieteam heeft de juiste ervaring en kennis in huis om de keukenmontage te verzorgen. Daardoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Naast het plaatsen van de keuken, kunnen wij je helpen bij het aansluiten van leidingen en het aanleggen van elektra. 

 

 

Keukenadvies - Montage
Keukenadvies - Keukenshowroom

Bezoek onze inspirerende keukenshowroom 

In onze keukenshowroom in Woerden kun je uitgebreid inspiratie en ideeën opdoen voor je nieuwe keuken. Je vind er verschillende complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. De keukenspecialisten staan klaar om je te informeren en adviseren over de vele mogelijkheden op keukengebied. Maak een afspraak en bezoek onze showroom.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken