Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Keller Keukens - Keller Keukens Keller Keukens - Keller Keukens
Alert, mooi, bereikbaar en persoonlijk

Keller Keukens

Astra Badkamers, Keukens en Tegel is een erkende Keller dealer. Wij vinden Nederlandse kwaliteit en vakmanschap erg belangrijk, dat spreekt ons aan in Keller Keukens. In onze showroom merken wij dat mensen graag een mooie keuken willen die persoonlijke details heeft. Mooi is voor iedereen anders, daarom zijn er veel verschillende mogelijkheden in stijlen, kleuren en afwerking. Op deze manier wordt mooi persoonlijk gemaakt. Samen met Keller Keukens kunnen wij jouw droomkeuken realiseren. 

 

astra-woerden-keller-keukens-kwaliteit-en-duurzaamheid

Kies voor een Keller Keukens

  • 100% Nederlands kwaliteitsproduct
  • Assortiment volgens de laatste trends
  • Persoonlijk maatwerk tot in detail
  • Ruime keuze in kleuren & materialen

Ben je geïnteresseerd in een keuken van Keller Keukens? Maak dan vandaag nog een afspraak en kom langs in onze showroom in Woerden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De fabriek 

In Bergen op Zoom staat de fabriek van Keller Keukens. De fabriek heeft een oppervlakte van 56.000 m2 en is daarmee een van de grootst in Europa. Om klanten producten te leveren van de beste kwaliteit wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en beste materialen. 

 

 

keller-fabriek-keukens-astra-woerden

CO2-neutrale keukenfabrikant

Keller Keukens staat niet alleen voor het bereikbaar maken van mooie, persoonlijke keukens, maar ook voor duurzaamheid. Sinds 2017 worden keukens CO2- neutraal geproduceerd. Die uitstoot wordt gereduceerd door toepassing van o.a. het hergebruik van houtafval, zonnepanelen op het dak en de fabriekshal wordt voor het grootste gedeelte verlicht door led. Daarnaast blijft Keller Keukens naar nieuwe mogelijkheden zoeken om zich in te zetten op het gebied van duurzaamheid. 

 

 

Meer weten over Keller Keukens?

Ben je benieuwd naar de keukens van Keller en wil je hier meer over te weten komen? Maak dan een afspraak met een van onze keukenspecialisten. Zij laten je graag kennismaken met de keukens door je mee te nemen langs de verschillende mogelijkheden.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keller Keukens - Meer weten over Keller Keukens
Met liefde gemaakt
Afspraak maken