Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Keukens - Keukens Keukens - Keukens
Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Keukens Woerden

De keuken, het hart van je huis. Hier wordt geleefd en beleefd, van heerlijk dineren met familie tot gezellig borrelen met vrienden. Wil jij ook zo’n keuken? Wij ontvangen je graag voor inspiratie en advies in onze showroom. Met behulp van onze touch reality ontwerptafel stellen we je nieuwe Keller keuken samen met aandacht voor je wensen en budget. We vertellen je alles over de nieuwste duurzame ontwikkelingen en trends op het gebied van keukens. Van ontwerp tot montage word je ondersteund door een van onze adviseurs.

Keukens - Alinea 1

Keukens Woerden

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan een keuken uitzoeken bij Astra in Woerden. In onze grote, sfeervolle showroom tonen wij diverse, moderne keukens. Bekijk onze moderne, industriële keuken of onze landelijk, tijdloze keuken. Wat je ook zoekt, bij Astra in Woerden zorgen we, van ontwerp tot installatie, voor de perfecte keuken! Je kunt rekenen op een totale, allround service en een uitstekende kwaliteit.

 

Keukenzaak Woerden met allround service

Bij ons in de showroom kun je naast keukens ook badkamers en tegels bekijken. Omdat we ook alles van badkamers en tegels weten, overzien we alle mogelijkheden om je huis optimaal in te richten. Bovendien werken we ook met onze eigen monteurs. We hebben zowel keukenmonteurs als tegelzetters in dienst. Zo kunnen we je alle zorgen uit handen nemen en je een totaalpakket aan diensten leveren.

Keukens - Alinea 2 en 3
Keukens - Alinea 2 en 3

Keukenapparatuur

Bij Astra in Woerden koop je niet alleen de keuken. We zorgen er ook voor dat je keuken wordt voorzien van kwalitatief hoogstaande apparatuur. Denk aan de vaatwasser, luxe inbouwoven, afzuigkap of kookplaat. Ook zoeken we samen de juiste accessoires uit om je keuken helemaal in jouw stijl in te richten. Je hebt de keuze uit een uitgebreide collectie kranen, grepen en werkbladen. Natuurlijk van de beste merken als Quooker, AEG, ATAG en Pelgrim. We helpen je een passende keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Zo maken we de keuken op maat.

Keukenontwerp

Wil je een hoekopstelling, met of zonder bovenkastjes of juist een luxe kookeiland? Samen schetsen we het ontwerp voor je nieuwe keuken. Uiteraard laat onze keukenadviseur je daarbij de nieuwste keuken trends en innovaties zien. Ze geeft je tevens ideeën voor een praktische indeling. Kun je bijvoorbeeld de vaatwasser makkelijk inruimen en heb je voldoende ruimte om te koken? Al je wensen nemen we vervolgens mee in een goed en praktisch ontwerp voor jouw keuken.

Keukens - Alinea 4
Keukens - Alinea 5

Bezoek onze showroom in Woerden

De keuken is tegenwoordig de centrale leefruimte in je woning. Daarom vinden we het belangrijk dat het ontwerp van je keuken aansluit bij je hele woning, je smaak en praktische wensen. Met onze ervaring en allround service kun je erop rekenen dat we hiervoor zorgen. Onze winkel is gevestigd in Woerden en wij werken met veel passie in o.a. Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen.

Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers, Keukens & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap!

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken