Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
  • Klantwaardering
    9,1
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens - Keukens Keukens - Keukens
Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Keukens Woerden

De allermooiste keukens vind je in Woerden in de zaak van Astra Badkamers, Keukens en Tegels. In de showroom kun je uiteenlopende keuken stijlen bekijken. Kom voor inspiratie, een uitgebreid advies en de beste service langs in onze zaak in Woerden.

keller-astra-woerden-duurzaamheid-kwaliteit

Keukens Woerden

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan een keuken uitzoeken bij Astra in Woerden. In onze grote, sfeervolle showroom tonen wij diverse, moderne keukens. Bekijk onze moderne, industriële keuken of onze landelijk, tijdloze keuken. Wat je ook zoekt, bij Astra in Woerden zorgen we, van ontwerp tot installatie, voor de perfecte keuken! Je kunt rekenen op een totale, allround service en een uitstekende kwaliteit.

 

Keukenzaak Woerden met allround service

Bij ons in de zaak kun je naast keukens ook badkamers en tegels bekijken. Omdat we ook alles van badkamers en tegels weten, overzien we alle mogelijkheden om je huis optimaal in te richten. Bovendien werken we ook met onze eigen monteurs. We hebben zowel keukenmonteurs als tegelzetters in dienst. Zo kunnen we je alle zorgen uit handen nemen en je een totaalpakket aan diensten leveren.

Keukens - Alinea 2 en 3
Keukens - Alinea 2 en 3

Keukenapparatuur

Bij Astra in Woerden koop je niet alleen de keuken. We zorgen er ook voor dat je keuken wordt voorzien van kwalitatief hoogstaande apparatuur. Denk aan de vaatwasser, luxe inbouwoven, afzuigkap of kookplaat. Ook zoeken we samen de juiste accessoires uit om je keuken helemaal in jouw stijl in te richten. Je hebt de keuze uit een uitgebreide collectie kranen, grepen en werkbladen. Natuurlijk van de beste merken als Quooker, AEG, ATAG en Pelgrim. We helpen je een passende keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Zo maken we de keuken op maat.

Keukenontwerp

Wil je een hoekopstelling, met of zonder bovenkastjes of juist een luxe kookeiland? Samen schetsen we het ontwerp voor je nieuwe keuken. Uiteraard laat onze keukenadviseur je daarbij de nieuwste keuken trends en innovaties zien. Ze geeft je tevens ideeën voor een praktische indeling. Kun je bijvoorbeeld de vaatwasser makkelijk inruimen en heb je voldoende ruimte om te koken? Al je wensen nemen we vervolgens mee in een goed en praktisch ontwerp voor jouw keuken.

Keukenontwerp - Zwarte keuken met marmer - Woerden
Eigenaren Astra Badkamers & Tegels

Bezoek onze zaak in Woerden

De keuken is tegenwoordig de centrale leefruimte in je woning. Daarom vinden we het belangrijk dat het ontwerp van je keuken aansluit bij je hele woning, je smaak en praktische wensen. Met onze ervaring en allround service kun je erop rekenen dat we hiervoor zorgen. Onze zaak is gevestigd en Woerden en wij werken met veel passie in o.a. Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen.

Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers, Keukens & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap!

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken