Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Astra Badkamers & Tegels

Installatie

Heeft u de keuze gemaakt voor een nieuwe badkamer? Dan wilt u daar ook zo snel mogelijk van genieten. Ook de installatie van uw badkamer, cv of tegelvloer is aan Astra Badkamers & Sanitair wel toevertrouwd. Peter Dokkum draait zelf mee in de installatie en stuurt het enthousiaste team aan. Zo bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke, juiste installatie. Wij zijn uw totaalleverancier en ontzorgen u graag van A tot Z.

Installatie - alinea 1

Uw totaalinstallateur

Bij het installeren van een nieuwe badkamer komt er veel kijken. Een perfecte montage van het sanitair, een veilige installatie van de elektra, stucwerk en nog veel meer. Ook de tegels van nu vragen om vakmanschap. En wat te denken van loodgieterswerk? Niemand zit immers te wachten op lekkage. Een vakman is daarom erg belangrijk. Bij Astra Badkamers & Tegels zorgen wij ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten. Dat doen wij met aandacht en precisie, zodat u nu én later kunt genieten van uw ideale badkamer.

Direct contact opnemen

Badkamermontage door ons eigen team

Bij de aankoop van uw complete badkamer kunt u ervoor kiezen om de complete installatie en montage door onze vakmensen te laten verzorgen. Zo heeft u altijd één vertrouwd aanspreekpunt, een duidelijke planning en een juiste levering. Wel zo fijn tijdens een belangrijke verbouwing als de badkamer. Ons team bestaat uit ervaren specialisten, die ervoor zorgen dat het project bij u thuis tot in de puntjes wordt geregeld.  

ONTDEK ONS TEAM

Installatie - alinea 2
Installatie - alinea 3

De specialist bij u thuis

Iedereen is anders en dat geldt ook voor onze woningen. Om een perfect ontwerp te maken komt onze badkameradviseur graag bij u langs om de technische mogelijkheden voor uw badkamer te bekijken. Vanuit deze basis maken wij een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies wat de afspraken en kosten zijn en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wij helpen u graag op het gebied van installatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, installatie en onderhoud van verwarming en Cv-ketels. Wij werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen

Maak een afspraak
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Astra Badkamers & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
02-08-2019
Waardering van onze klanten Adequate opvolging van emails en telefoontjes.
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties