Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Installatie

Heb je de keuze gemaakt voor een nieuwe badkamer? Dan wil je daar ook zo snel mogelijk van genieten. Ook de installatie van jouw badkamer, cv of tegelvloer is aan Astra Badkamers, Keukens & Tegels wel toevertrouwd. Peter Dokkum draait zelf mee in de installatie en stuurt het enthousiaste team aan. Zo ben je bij ons verzekerd van een persoonlijke, juiste installatie. Wij zijn jouw totaalleverancier en ontzorgen je graag van A tot Z.

Installatie - 1 Astra - Jouw totaalinstallateur

Jouw totaalinstallateur

Bij het installeren van een nieuwe badkamer komt er veel kijken. Een perfecte montage van het sanitair, een veilige installatie van de elektra, stucwerk en nog veel meer. Ook de tegels van nu vragen om vakmanschap. En wat te denken van loodgieterswerk? Niemand zit immers te wachten op lekkage. Een vakman is daarom erg belangrijk. Bij Astra Badkamers, Keukens & Tegels zorgen wij ervoor dat alle elementen perfect op elkaar aansluiten. Dat doen wij met aandacht en precisie, zodat je nu én later kunt genieten van jouw ideale badkamer.

Badkamermontage door ons eigen team

Bij de aankoop van jouw complete badkamer kun je ervoor kiezen om de complete installatie en montage door onze vakmensen te laten verzorgen. Zo heb je altijd één vertrouwd aanspreekpunt, een duidelijke planning en een juiste levering. Wel zo fijn tijdens een belangrijke verbouwing als de badkamer. Ons team bestaat uit ervaren specialisten, die ervoor zorgen dat het project bij jou thuis tot in de puntjes wordt geregeld.  

ONTDEK ONS TEAM

Installatie - 2 Astra - Badkamermontage door ons eigen team
Installatie - 3 Astra - De specialist bij jou thuis

De specialist bij jou thuis

Iedereen is anders en dat geldt ook voor onze woningen. Om een perfect ontwerp te maken komt onze badkameradviseur graag bij je langs om de technische mogelijkheden voor jouw badkamer te bekijken. Vanuit deze basis maken wij een vrijblijvende offerte. Zo weet je precies wat de afspraken en kosten zijn en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wij helpen je graag op het gebied van installatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, installatie en onderhoud van verwarming en Cv-ketels. Wij werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Astra Badkamers, Keukens & Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Astra Badkamers, Keukens & Tegels ? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap!

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken