Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
Sealskin Soho
Sealskin Soho - Sealskin Soho
Industriële douchewand

Sealskin Soho

In veel interieurs zie je tegenwoordig industriële, stalen deuren. Geïnspireerd door deze trend en de stoere industriële bedrijfspanden in New York ontwierp Sealskin de Sealskin Soho. Een serie innovatieve douchewanden en -deuren met zwartmetalen profielen. Deze ‘urban chique’ douchedeuren geven je badkamer een moderne, stoere look.

Sealskin Soho - 1. Sealskin Soho douchewand

Sealskin Soho douchewand

Het industriële design van de Sealskin Soho douchedeur is consequent doorgevoerd tot in de kleinste details. De steun is blind bevestigd. Het lijkt alsof de steun in de muur verdwijnt. Heel bijzonder zijn ook de scharnieren. Deze zijn, als de deur gesloten is, compleet aan het zicht onttrokken. De scharnieren zijn uit vier elementen opgebouwd en hebben drie assen, waardoor de deur tot maar liefst 180 graden te openen is. De deur is ook drempelloos te plaatsen. Al deze doordachte designoplossingen zorgen voor een strakke, minimalistische look.

Het schoonmaakgemak van de industriële douchewand

Het 8 mm dikke, heldere veiligheidsglas mét sealglas coating van de Selaskin Soho douchewand en -deur biedt je extra schoonmaakgemak. Dankzij deze coating hoef je minder vaak te poetsen. Vuil en kalk zullen zich minder snel hechten. Nog een pluspunt: aan de binnenzijde loopt het glas door, zodat je met een wisser of handdoek het eenvoudig droog kunt wissen na iedere douche.

Sealskin Soho - 2. Sealskin Het schoonmaakgemak van de industriële douchewand
ONTDEK MEER SEALSKIN SOHO
Sealskin - Soho - douche in nis - douchedeur met zwart profiel
Sealskin - Soho - brede inloopdouche met zwarte profielen
Sealskin - Soho - brede douche in nis - douchedeur met zwarte profielen
Sealskin - Soho - inloopdouche - douchewand met zwarte profielenus

Brede maatvoering in de Soho douchewand

De Sealskin Soho is zowel als douchewand als douchedeur te bestellen. Je kunt met de Sealskin Soho een douchecabine of een inloopdouche laten maken. Standaard is de douche maar liefst 210 cm hoog en beschikbaar als draaideur (80, 90, 100 en 120 cm breed) die geplaatst kan worden in een nis of in combinatie met een zijwand (90 en 100 cm) én als inloopdouche (90, 100, 120 en 140 cm).

Sealskin douchewanden en douchecabines

Wil je meer weten over het prachtige industriële design van de Sealskin Soho douche of de andere mooie doucheoplossingen van Sealskin? Maak een afspraak met je Baden+ badkamerspecialist en kom langs in onze showroom.

SEALSKIN COLLECTIE
Sealskin Soho - Reviewblok
Wij scoren een
9
9 van 1 10
09-09-2020
Waardering van onze klanten Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.
Sealskin Soho - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties