Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
Vrouw brengt creme aan in haar comfortabele badkamer Header badkamer vol comfort
6 tips voor een comfortabele badkamer

Badkamer vol comfort

In een badkamer is het soms rennen en vliegen. Snel je tanden poetsen, de douche onder springen of klaarmaken voor werk. Maar wat nou als de badkamer zo comfortabel is dat je het liefst niet de deur uitgaat? Een oase van rust, warmte en gemak? Wij geven je 6 tips en ideeën.

Genieten van comfort - Een comfortabele badkamer waarin alles klopt

Een comfortabele badkamer waarin alles klopt

De betekenis van comfort is ‘wat het leven gemakkelijker en plezieriger maakt’. Astra Badkamers, Keukens & Tegels heeft voor jouw badkamer slimme oplossingen die je badkamerrituelen gemakkelijk en leuk maken. Denk aan mooie verlichting, verwarming en opbergruimte. Maar ook veilige badkamerproducten, zodat je zorgeloos kunt genieten van je badkamer. Nu en in de toekomst.

Licht

Licht is heel belangrijk. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook voor je lichaam. Zo worden we sneller wakker met helder daglicht en ontspannen we gemakkelijker met warm licht. In onze collectie vind je daarom verlichting die je kunt afstellen op het moment. Spiegels met verlichting tijdens het scheren, gedimde sfeerverlichting bij een ontspannende badsessie; de mogelijkheden zijn veelzijdig. Ook hebben we meubels en toiletten met oriëntatieverlichting, zodat je zelfs in het donker je weg gemakkelijk vindt.  

Hoe kies je de juiste badkamerverlichting? Je ontdekt het in ons blog.

Badkamer vol comfort met verlichting
Vrouw ruimt haar comfortabele badkamer op

Rust

Verwarming? Check. Verlichting? Check. De basis van jouw comfortabele badkamer is gezet. Om volledig te kunnen ontspannen is rust erg belangrijk. Een opgeruimde badkamer zonder losslingerende spullen kan daar goed bij helpen. In een badkamermeubel of kolomkast berg je al je spullen uit het zicht op. Kijk ook eens naar andere slimme opbergplekken, zoals een inbouwnis of plankjes. Wist je dat zelfs in een badkamer met schuine wanden volop opbergmogelijkheden zijn?

8 manieren om opbergruimte te creëren in de badkamer

 

Wat nou als de badkamer zo comfortabel is dat je het liefst niet de deur uitgaat?

Schoonheid

Mooie badkamer producten dragen bij aan een fijne badkamer ervaring. Want het oog wil ook wat. Een mooie doucheset kan al een wereld van verschil maken. We hebben douchesets in vele designs, verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk daarbij aan klassieke glanzende kleuren of moderne kleuren als geborsteld en mat. Wat je ook kiest: zorg ervoor dat je ook in de badkamer je ogen uitkijkt.

Bekijk onze comfortabele inloopdouches

Genieten van comfort - Schoonheid en veiligheid
Badkamer vol comfort met thermostaatkraan en lage douchevloer

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk om je comfortabel te voelen in je badkamer. In elke levensfase heb je daarin andere behoeftes. Een gezin met kleine kinderen kan zorgeloos genieten met een thermostaatkraan die het water op constante temperatuur houdt. Wanneer je ouder wordt is het fijn als je gemakkelijk in bad of onder de douche kan stappen. Bij Astra Badkamers, Keukens & Tegels hebben we diverse veilige oplossingen voor je badkamer. Zo kun je in elke levensfase zorgeloos genieten van je badkamer vol comfort.

Lees hier hoe je een veilige badkamer inricht

Warmte

Vind je het ook lastig om ’s ochtends je warme bed te verlaten? In een verwarmde badkamer is opstaan een stuk prettiger. Zo sta je nooit te koukleumen na een verkwikkende douche, warm bad of gewoon tijdens het tandenpoetsen. Afhankelijk van de grootte en ligging van je badkamer zijn er diverse mogelijkheden om je badkamer te verwarmen. Denk aan vloerverwarming, infraroodlicht of een mooie designradiator.

Ontdek alle verwarmingsmogelijkheden in ons blog

 

Genieten van comfort - Warmte
Meer tips voor een comfortabele badkamer
 

De veilige badkamer voor de toekomst

In dit blog laten we je slimme oplossingen zien, die het comfort en de veiligheid in de badkamer vergroten. Op een stijlvolle manier!

LEES MEER
 

Versterk je immuunsysteem met zonlicht

Wist je dat je immuunsysteem een boost krijgt van zonlicht? Dankzij de Sunshower kun je ook tijdens de wintermaanden je vitamine D-niveau op peil houden.

LEES MEER
 

Badkamer ventilator tegen vocht

Goede ventilatie van je badkamer is belangrijk. Daarom zetten we de meest gestelde vragen over de badkamer ventilator op een rij.

LEES MEER
Genieten van comfort - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
23-08-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Vriendelijk, netjes, goed te bereiken en klantgericht.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief