Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Thebalux
Thebalux - Thebalux
Grenzeloos badkamerplezier

Thebalux

Wilt u een enorme keuze hebben in stijlvol, praktisch badkamermeubilair? Dan is Thebalux de juiste keuze. Met de uitgebreide collectie stelt u een badkamer samen die precies bij uw persoonlijke smaak past. Wij vertellen u graag meer over dit mooie merk dat bij Astra Badkamers & Tegels  in Woerden verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Thebalux - 1. Thebalux hollands glorie

Hollandse glorie

Thebalux is een bedrijf van Nederlandse bodem. En daar mogen we trots op zijn. Al vanaf 1995 ontwerpen en produceren ze authentieke badkamermeubels die inmiddels zelfs over de landsgrenzen te zien zijn. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en duurzaam materiaal resulteert in een uitgebreide collectie met vernieuwende designs. In de collectie vindt u luxe badkamermeubelen, prachtige wastafels, handige spiegelkasten en nog veel meer.

Uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden vertelt u graag meer over Thebalux.

Maak een afspraak  
  Thebalux - 2. Thebalux is voor nu en later

Thebalux is voor nu en later

Als u de badkamer inricht, wilt u daar zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig zijn de badmeubels van Thebalux tijdloos. Op het stijlvolle design raakt u niet snel uitgekeken en het hoogwaardige plaatmateriaal zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Met Thebalux creëert u de perfecte badkamer voor nu en later.

  Thebalux - 3. Thebalux grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Thebalux ontwerpt en produceert badmeubels op basis van design en functionaliteit. En omdat het een Nederlands bedrijf is worden alle producten ook exact op de Nederlandse consument afgestemd. Ze volgen de laatste trends en ontwikkelen badkamermeubels waar u enthousiast van wordt. Het unieke aan Thebalux is dat u de mogelijkheid heeft om uw ideale meubel zelf samen te stellen. Kies uit diverse kleuren, materialen en designs om uw droombadkamer te realiseren. Maak kennis met de veelzijdige collectie!

Thebalux collectie
   

Thebalux badkamermeubels

   

Thebalux spiegels en spiegelkasten

   

Thebalux wastafels

   

Thebalux toiletmeubels

Thebalux - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Thebalux - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties