Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Sunshower - Sunshower
De zonnestraal in uw doucheruimte

Sunshower

Met de Sunshower haalt u het zonnetje in uw douchecabine. Er zijn Sunshowers met zon- én infraroodlicht of met alleen infraroodlicht. Het apparaat zet u aan tijdens het douchen. Zo kunt u douchen en tegelijkertijd genieten van de helende, warme werking van de Sunshower.

BEKIJK DE COLLECTIE

 

Sunshower: de kracht van zonlicht

De Sunshowers zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten. De wetenschap bevestigt dat zon- en infraroodlicht veel gezondheidsvoordelen bieden. De Sunshower is er in zes uitvoeringen, zodat er altijd een in uw badkamer past. De meeste Sunshowers worden ingebouwd, wat een rustig en strak effect heeft op uw doucheruimte. Heeft u onvoldoende ruimte of wil u geen verbouwing? Kies dan voor de opbouwvarianten Combi of Solo.

Uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden vertelt u graag meer over Sunshower.

Maak een afspraak  
  Sunshower - 2. Sunshower waarom met infraroodlicht

Waarom een Sunshower met infraroodlicht?

Alle Sunshowers zijn voorzien van infraroodlicht. Dit licht is onzichtbaar, maar kunt u wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door uw raam heen schijnt. Infraroodlicht ontspant uw spieren, stimuleert uw bloedsomloop en verlicht pijn. Heerlijk om uw dag mee te beginnen of eindigen. Wilt u een Sunshower met enkel infraroodlicht? Kies dan voor de Pure (XL), Solo of Duo.

  Sunshower - 3. Sunshower waarom met uv-licht

Waarom een Sunshower met uv-licht?

Veilig en goed gedoseerd zonlicht bevordert de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine zorgt voor een goede weerstand, sterke botten en een mooie teint. De Deluxe (Black) en Combi Sunshower geven een veilige, lage dosis zonlicht. Dit licht zorgt niet alleen voor extra vitamine D, maar stimuleert ook de productie van pigment en melanine; de natuurlijke bescherming tegen zonlicht. Op een verantwoorde wijze krijgt u zo een gezonde blos en voelt u zich energieker.

Veiligheid Sunshower

De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor de douche. Het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

  Sunshower - 4. Sunshower veiligheid
Sunshower collectie
   

Sunshower Combi

   

Sunshower Deluxe

   

Sunshower Pure

   

Sunshower Solo

   

Sunshower Duo

  Sunshower - Banner - actiefolder aanvragen

Vraag de actuele actiefolder aan!

Een nieuwe badkamer is een hele stap. En natuurlijk wilt u dan profiteren van de laatste trends, tips en acties. Als u nu de actiefolder aanvraagt sturen wij u die direct op. Zodat u de laatste nieuwtjes niet hoeft te missen.

ACTIEFOLDER AANVRAGEN

  Sunshower - Banner - sunshower actie

Gratis Sunshower Pure t.w.v. € 800,-!

Bij aankoop van een complete badkamer vanaf € 4.000,- krijgt u een gratis Sunshower Pure. Hiermee haalt u de warmte van de zon naar uw douchecabine. Het infraroodlicht ontspant uw spieren, stimuleert uw bloedsomloop en verlicht pijn. En dat terwijl u doucht! 

Profiteer nu

Sunshower - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Sunshower - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties