Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Mix & Match Radiator
Mix & Match Radiator - Mix & Match Radiator
De perfecte combinatie van warmte en design

Mix & Match radiator

Zoekt u de ideale radiator voor uw badkamer? In het assortiment Mix & Match, het huismerk van Baden+, heeft u de keuze uit allerlei badkamerradiatoren. Ieder exemplaar is van topkwaliteit en met zorg voor u geselecteerd. Van strakke designradiatoren tot radiatoren met een stoere uitstraling. Met de designradiatoren van Mix & Match krijgt uw badkamer een warme sfeer. 

  Mix & Match Radiator - 1. MM Designradiator met gladde voorkant

Designradiator met gladde voorkant

De radiatoren van Mix & Match hebben de ultieme combinatie van warmte en design. Wat dacht u van een designradiator met een volledig vlakke voorkant? Deze variant heeft geen buizen, waardoor het een rustig en modern element in uw badkamer is. De voorplaat van deze radiator wordt snel en volledig verwarmd, waardoor u onmiddellijk geniet van een warme badkamer. Ook een handdoek ophangen is mogelijk. Er wordt dan een mooie handdoekbeugel van rvs op de radiator geplaatst.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak  

Tijdloze radiator van Mix & Match

Wilt u een badkamerradiator waarover u meerdere handdoeken kunt leggen? Het Mix & Match assortiment biedt radiatoren met buizen in allerlei vormen. Van strak design tot tijdloos klassiek. Zo heeft u altijd een warme handdoek als u de douche uitstapt. 

  Mix & Match Radiator - 2. MM Tijdloze radiator van Mix & Match
  Mix & Match Radiator - 2. MM Tijdloze radiator van Mix & Match

De radiatoren uit het huismerkassortiment hebben diverse vormen buizen. Kiest u voor rechthoekige, D-vormige of ovale buizen? De radiatoren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van 120 cm tot 185 cm hoog. Alle radiatoren uit de collectie zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze bestand zijn tegen de vochtige badruimte.

MIX EN MATCH COLLECTIE RADIATOREN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Meer dan een verwarming

De radiator is tegenwoordig meer dan een verwarmingselement in uw badkamer. Met een mooie designradiator maakt u de badkamer speciaal. In het Mix & Match assortiment kunt u kiezen voor voor tijdloos wit, of voor een trendy zwarte radiator.

Vloerverwarming voor extra comfort

Ook voor warme voeten in de badkamer bent u bij Mix & Match aan het goede adres. De vloer kan via uw cv of elektrisch verwarmd worden. Het elektrisch verwarmen heeft veel voordelen. U kunt instellen op welke tijden en dagen u warmte wilt en ook de temperatuur kunt u nauwkeurig regelen.

MIX EN MATCH COLLECTIE
   

Mix & Match badkamermeubel

   

Mix & Match Douche

   

Mix & Match Kraan

   

Mix & Match Bad

   

Mix & Match Tegels

   

Mix & Match Toilet

   

Baden+ huismerk

   

Mix & Match badkameraccessoires

   

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Radiator - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Mix & Match Radiator - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties