Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Looox
Looox - Looox
Eigenzinnig design van stoer rvs of eiken

Looox

Bent u op zoek naar stoere accessoires, meubels of opbergmogelijkheden voor uw badkamer? Bekijk dan de uitgebreide collectie badkamerproducten van Looox. Het eigenzinnige Nederlandse merk focust zich op spiegels, rvs en eikenhouten accessoires en meubels, zoals inbouwnisjes voor uw shampooflessen en inbouw toiletrolhouders. Met zorg ontworpen en van een Hollandse kwaliteit.

Bekijk de collectie

  Looox - 1: Badkamerproducten met Hollands vernuft

Badkamerproducten gemaakt met Hollands vernuft

Looox maakt producten die uw badkamer een extra touch geven. De stoere designs zijn met vakmanschap gemaakt van hoogwaardig rvs en massief eiken. Het design is altijd even stijlvol als praktisch. U hoeft uw wc-rollen niet meer op te stappelen in de hoek van uw toiletruimte of badkamer. Met Looox bergt u ze uit het zicht op in een fraaie rvs nis. En zo biedt Looox talloze oplossingen, ontwikkeld en gemaakt met Hollands vernuft. Uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden vertelt u graag meer over Looox.

Maak een afspraak  
  Looox - 2: Looox eiken en rvs badkameraccessoires

Looox eiken en rvs badkameraccessoires

Looox heeft slimme oplossingen om al uw badkamerspulletjes handig op te bergen. Zoals inbouw toiletrolhouders, nisjes en planchets van hoogwaardig rvs uit de Looox Special Collection. De rvs-nisjes en planchets zijn verkrijgbaar in white, soft grey en antraciet. Deze praktisch opbergmogelijkheden geven uw badkamer een modern karakter. Hiernaast heeft Looox een prachtige collectie eiken meubels en accessoires. Gemaakt van geborsteld massief eiken met een finish van Old Grey olie. Of u nu kiest voor een badkamermeubel, badplank, nis, planchet of wandpaneel uit de Looox Wood Collection: uw badkamer krijgt hiermee een natuurlijke look. 

  Looox - 3: Looox spiegel met verlichting

Looox spiegel met verlichting

De  collectie spiegels van Looox is omvangrijk. Nagenoeg alle vormen zijn mogelijk: rond, vierkant of rechthoekig. Ook maatwerk is mogelijk. De spiegels zijn voorzien van ledverlichting: geïntegreerd boven onder, aan de zijkant of losse verlichting bovenop. Kies wat u prettig vindt om uzelf goed in de spiegel te bekijken. Zelfs licht in allerlei kleuren is mogelijk. Daarmee geeft u de badkamer elke dag een ander kleuraccent en kunt u genieten van telkens een andere sfeer.

Looox badkamerlampen

Bijzonder van Looox zijn de elegante hanglampen van de Looox Light collection. Ze staan bijvoorbeeld prachtig boven uw kaptafel of het eiken badkamermeubel van Looox. Met een energiezuinige 3,5 Watt ledlamp geven ze mooi sfeervol licht. De Looox hanglampen zijn geschikt voor de vochtige omgeving van een badkamer en ze zijn uitgevoerd in geborsteld rvs of gemoffeld mat wit of matzwart. De lampen hebben een diameter van 4 cm en zijn verkrijgbaar in een lengte van 25 en 40 cm. Deze twee zijn ook als set verkrijgbaar.

  Looox - 4: Looox badkamerlampen
  Looox - Looox stoere waskommen

Looox stoere waskommen

Onder de naam Sink Collection heeft Looox prachtige waskommen op de markt gebracht. Verkrijgbaar in de series Ceramic, Ceramic Raw en Stone. Gaat u voor een waskom met een robuuste roestkleur, een natuurstenen waskom of een tijdloze variant? Zowel in vierkant, rond als rechthoekig zijn deze waskommen een echte aanwinst voor uw badkamer. 

Looox collectie
   

Looox Mirror Collection

   

Looox Special Collection

   

Looox Wood Collection

   

Looox Sink Collection

Looox - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Looox - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties