Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
HSK
HSK - HSK
Ontspannen en comfortabel douchen

HSK-Douchewanden

HSK produceert douchewanden en douchecabines in hun eigen fabriek in Duitsland. Alle producten kenmerken zich door de uitstekende Duitse kwaliteit. HSK heeft doucheoplossingen voor iedere ruimte en gezinssituatie. Alle producten zijn stuk voor stuk ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Alles om uw douche-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u optimaal kunt ontspannen. Laat u inspireren door de complete collectie van HSK bij Astra Badkamers & Tegels  in Woerden.

BEKIJK DE COLLECTIE

  HSK - 1. HSK douchen op maat

Douchen op maat

HSK maakt douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan uw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Zelfs een inloopdouche in een kleine badkamer of een douchecabine onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. De badkameradviseurs van Astra Badkamers & Tegels  in Woerden maken graag een badkamerontwerp dat aansluit bij de ruimte en uw persoonlijke wensen.

Uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden vertelt u graag meer over HSK.

Maak een afspraak  
  HSK - 2. HSK comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid

Naast ontspanning is het belangrijk dat u veilig en onbezorgd kunt douchen en baden. HSK heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld die het comfort in de badkamer vergroten. Kies bijvoorbeeld voor Walk In Easy douchewand met een greepuitsparing in het glas of het HSK Dobla douchebad. Dit douchebad heeft een lage instap, zodat u niet over de hoge badrand hoeft te stappen.

  HSK - 3. HSK garantie en service

Garantie en service

Het gebruik van hoogwaardige materialen, bekwame vakmensen die werken volgens strenge kwaliteitseisen en productie in eigen fabriek in Duitsland maken het mogelijk om een zeer uitgebreide garantie aan te bieden. Een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle douchecabines, maar ook extra 20-jarige nakoopgarantie op alle onderdelen zorgen ervoor dat u altijd een douchewand met zekerheid koopt!

HSK Collectie
   

HSK Dobla: ligbad en douche in één

   

HSK Edelglas

   

HSK RenoDeco

   

HSK Douchecabine

   

HSK Walk In inloopdouche

HSK - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
HSK - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties