Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Hidrobox - Hidrobox

Hidrobox

Douchen op grote tegels, voorzien van afschot

Vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt verdient het douchen op een douchevloer de voorkeur boven het douchen op een tegelvloer.

Tegelvoegen zijn bij uitstek plekken waar bacteriën die vuiligheid en schimmels veroorzaken zich vastzetten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig te reinigen en zorgen tegels in combinatie met zeepresten vaak voor pijnlijke valpartijen. Met een douchevloer van Hidrobox behoren deze problemen tot de verleden tijd.

Verder heeft u met een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en hoeft u met een douchevloer geen waterafschot aan te brengen in de tegelvloer aangezien het afschot al in de douchevloer is verwerkt. Doordat de Hidrobox douchevloeren ook gelijk met de tegelvloer kunnen worden ingebouwd kunt u nu ook zonder opstap van de voordelen van een vlak geïntegreerde douchevloer profiteren. Door de strakke randafwerking van de Hidrobox douchevloeren creëert u een prachtige overgang met uw badkamervloer.

Een Hidrobox douchevloer is tevens beduidend minder glad dan bijvoorbeeld een douchebak of -vloer van plaatstaal of acryl. Een Hidrobox douchevloer wordt geproduceerd uit mineralen die worden gemengd met kunstharsen en in een mal op maatgegoten tot een massieve en waterdichte douchevloer.

De garantietermijn op een Hidrobox douchevloer bedraagt 2 jaar.

Of u nu op zoek bent naar een veilige douche, een fraaie douche, een hygiënische of een levensloopbestendige douche: een Hidrobox douchevloer past altijd!

Hidrobox - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Hidrobox - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties