Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Grohe
Grohe - Grohe
Badkamerproducten van hoge kwaliteit

Grohe

Of u nu op zoek bent naar een wastafelkraan, een douche, een toilet of badkameraccessoires. Grohe biedt een divers assortiment betaalbare badkamerproducten. Het assortiment kenmerkt zich door prachtig design, gecombineerd met de nieuwste technieken. Wij stellen u graag voor aan dit veelzijdige merk.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Grohe - 1. Grohe design

Grohe design voor jarenlang plezier

De kranen van Grohe zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze vormen de perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design. De ontwerpers van Grohe komen telkens met nieuwe technieken voor ultiem comfort, extra veiligheid en duurzaamheid. Ze testen elke kraan grondig en verbeteren elk onderdeel tot in detail. Niet voor niets slepen de kranen internationale designprijzen in de wacht. 

Uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden vertelt u graag meer over Grohe.

Maak een afspraak  
  Grohe - 2. Grohe energie en waterbesparende technieken

Energie- en waterbesparende technieken

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Met die gedachte is Grohe altijd op zoek naar waterbesparende technieken. Een kraan met Grohe SilkMove ES is energiebesparend en staat garant voor een soepele bediening. Daarnaast hebben de douches en kranen met EcoJoy een waterbesparend element, zonder in te leveren op comfort. Minder waterverbruik betekent ook dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

  Grohe - 3. Grohe Technieken voor veiligheid

Technieken voor veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid heeft Grohe slimme technieken. Neem de Grohe Cooltouch. De buitenkant van de kraan blijft koel en de temperatuurbegrenzer zorgt ervoor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. Nog een veilige techniek is TurboStat. Thermostaatkranen met deze techniek hebben een extra gevoelig thermo-element. De gewenste temperatuur wordt in een fractie van een seconde bereikt en blijft tijdens uw gehele douche gehandhaafd.

Grohe collectie
   

Grohe badkamerkranen

   

Grohe thermostaatkranen

   

Grohe douchesystemen

   

Grohe rainshower SmartControl

   

Grohe Sensia Arena douchewc

   

Grohe Essence New Colour badkamerkranen

Grohe - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Grohe - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties