Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Forzalaqua
Forzalaqua - Forzalaqua
Natuurstenen wastafel voor de pure badkamer

Forzalaqua natuursteen

Italië is het land van de schoonheid en staat symbool voor stijl en klasse. Niet gek dus, dat dit land een van de grote inspiratiebronnen is voor Forzalaqua. De ontwerpers bij Forzalaqua laten zich graag inspireren door de robuuste natuur van Italië met als doel een warm, strak en vooral stijlvol product te realiseren. Dat ziet u terug in het badkamermeubel met de combinatie van massief natuursteen en massief eikenhout.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Forzalaqua - 1. Forzalaqua Wastafel of waskom in natuursteen

Wastafel of waskom in natuursteen

Met een wastafel van natuursteen haalt u echt de natuur in uw badkamer. Het natuursteen waar Forzalaqua mee werkt is afkomstig uit de oudste steengroeves van de wereld. Forzalaqua selecteert alleen het mooiste en beste natuursteen, zoals graniet, basalt, hardsteen, travertin en marmer. U kunt ook kiezen voor een handgevormde wastafel uit één stuk natuursteen. In het assortiment vindt u diverse series. Bellezza wastafel; exclusieve uitstraling met een strakke, rechthoekige vorm. Palermo; een opvallend design door de schuine afloop. Laguna; een opvallend kom, die half uit de wastafel steekt. Taranto; een kleine wasbak met een strakke vormgeving.

Maak een afspraak  

Kwaliteit is de rode draad

Forzalaqua stelt zeer strenge kwaliteitseisen aan de materialen die gebruikt worden in de productie en het ontwerp. Het eikenhout en natuursteen dat gebruikt wordt gaat door een zeer strenge selectieprocedure. Alleen het beste wordt gebruikt. Een creatief team van topontwerpers staat garant voor unieke producten en reizen hiervoor de hele wereld over. De producten zelf worden met veel liefde en op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. U bent dan ook verzekerd van een kwalitatief goed product als u voor Forzalaqua kiest.

  Forzalaqua - 2. Forzalaqua Kwaliteit/Houten badkamermeubel
  Forzalaqua - 2. Forzalaqua Kwaliteit/Houten badkamermeubel

Houten badkamermeubel

Elk badkamermeubel uit het uitgebreide assortiment van Forzalaqua wordt gemaakt van het mooiste eikenhout uit Europa. Dit eikenhout is FSC en PEFC gecertificeerd. Erg duurzaam materiaal dus. Alle badkamermeubelen worden in Nederland met de hand gemaakt. Je ziet de passie en het ambacht die in het badkamermeubel verwerkt zit. Er zijn 3 series waar u uit kunt kiezen: De Nova serie: de wastafels zijn in maar liefst 6 steensoorten leverbaar.  De Todi serie: prachtige meubelserie van massief eikenhout met een zwevend effect. De Gela serie: massief eiken badkamermeubel dat opvalt door een strak kader.

Eikenhouten plateaus voor uw badkamer

Een eiken plateau is een dikke en stevige legplank waarop een of twee waskommen van natuursteen bevestigd kunnen worden. De randen zijn wat dikker, zodat er minder gewicht op de steunen zit en de steunen niet zichtbaar zijn. Forzalaqua heeft diverse losse wastafelkommen in haar assortiment zodat u altijd uw eigen unieke combinatie kunt maken.

  Forzalaqua - 3. Forzalaqua Eikenhouten plateaus voor uw badkamer
Forzalaqua collectie
   

Eikenhouten badkamermeubelen

   

Natuurstenen wastafels en douchebakken

Forzalaqua - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Forzalaqua - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties