Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Mix & Match Toilet
Mix & Match Toilet - Mix & Match Toilet
Prachtige toiletten met de nieuwste technieken

Mix & Match toilet

Het toilet is een onderdeel van ons huis waar we dagelijks gebruik van maken. Een belangrijk sanitaironderdeel, dat de aandacht verdient. Baden+ heeft binnen het huismerk Mix & Match diverse modellen in het assortiment opgenomen. Mooi van design én voorzien van de nieuwste innovaties.

  Mix & Match Toilet - 1. MM Unieke toiletten

Unieke toiletten van Mix & Match

Het ideale toilet is zowel comfortabel als hygiënisch. De toiletten in het huismerk Mix & Match van Baden+ zijn allemaal zwevend. Op deze manier kunt u gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Speciaal voor de kleine toiletruimte hebben we een compact toilet ontwikkeld. Net wat korter aan de achterkant, waardoor u meer beenruimte overhoudt. Het huismerk van Baden+ biedt de juiste wc-modellen die passen bij uw ruimte en smaak. 

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak  

De nieuwste technieken

Een van de nieuwste uitvindingen op toiletgebied is het randloze toilet. Doordat er geen dubbele rand aan de bovenkant van het toilet zit, kan het makkelijker schoongemaakt worden. Het randloze toilet uit de collectie is prachtig om te zien en heeft een sofclose zitting, voor extra comfort.

  Mix & Match Toilet - 2. MM De nieuwste technieken
  Mix & Match Toilet - 2. MM De nieuwste technieken

Naast keuze in design heeft u ook keuze in spoeltechniek. Zo kunt u binnen ons huismerkassortiment kiezen voor Aquablade. Een spoeltechniek die ervoor zorgt dat er niets in het toilet achterblijft. Daarnaast is het systeem stiller en efficiënter in watergebruik.

Een fontein maakt uw toiletruimte compleet

Een toiletruimte is niet af zonder fontein. Een fontein is een kleine toiletwastafel, waardoor u altijd met schone handen de ruimte verlaat. De fonteinen uit de Mix & Match collectie maken we volledig op maat: in formaat, kleur én vorm. Zo heeft u altijd een uniek fonteintje, wat uw toilet bijzonder maakt.

Toiletruimte in stijl met de
Mix & Match accessoires

De toiletruimte maakt u stijlvol en praktisch compleet met de accessoires van Mix & Match. Denk aan een stijlvolle closetrol, een handige handdoekhaak en een zeepdispenser voor de wand. Een borstelhouder saai? Niet met de talloze vormen en materialen waaruit u kunt kiezen bij het huismerk van Baden+. 

MIX EN MATCH COLLECTIE
   

Mix & Match badkamermeubel

   

Mix & Match Douche

   

Mix & Match Kraan

   

Mix & Match Bad

   

Mix & Match Tegels

   

Baden+ huismerk

   

Mix & Match Radiator

   

Mix & Match badkameraccessoires

   

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Toilet - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Mix & Match Toilet - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties