Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Mix & Match Douche
Mix & Match Douche - Mix & Match Douche
Douchecombinaties voor iedere badkamer

Mix & Match Douche

Douchen, we doen het niet meer alleen om schoon te worden. Heerlijk even bijkomen, jezelf opfrissen of nieuwe energie opdoen. In de samenstelling van ons Mix & Match assortiment hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen een perfecte douche verkrijgbaar is. Van inloopdouche tot douchecabine en van één tot meerdere straalsoorten. Alles is mogelijk.

  Mix & Match Douche - 1. MM Douchewanden en douchecabines

Comfortabele douchewanden en douchecabines

Natuurlijk wilt u een waterballet in uw douchehoek voorkomen. Baden+ heeft een aantal mooie series douchewanden en douchecabines geselecteerd en toegevoegd aan de Mix & Match huismerkcollectie. Spatwaterdicht, met of zonder profiel en met helder veiligheidsglas. Afhankelijk van uw badkamerontwerp heeft u bijvoorbeeld een nisdeur, hoekcabine of inloopdouche nodig. Graag nodigen we u uit in de showroom om alle mogelijke opties te bekijken.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak  

Douchegoot of douchevloer?

De douchehoek is niet compleet zonder een mooie douchevloer of douchegoot. In het Mix & Match assortiment van Baden+ heeft u de keuze uit kwalitatieve douchegoten en douchevloeren. Het grote voordeel van een douchegoot is dat u de vloertegels door kunt laten lopen, wat een ruimtelijk effect aan uw douchehoek geeft.

  Mix & Match Douche - 2. MM Douchegoot of douchevloer
  Mix & Match Douche - 2. MM Douchegoot of douchevloer

Een douchevloer is ook een zeer hygiënische optie. Het heeft een vlak oppervlak zonder voegen. Bacteriën krijgen zo geen kans om zich te hechten en u kunt de douchevloer gemakkelijk schoonmaken. Andere voordelen van een douchevloer zijn de optionele antislipfunctie en het comfortabele gevoel aan uw voeten. De douchevloeren van het huismerk van Baden+ zijn leverbaar in diverse kleuren en maten.

Maak uw douche compleet met een
bijpassende doucheset

U maakt uw douche compleet met een heerlijke regendouche. In het Mix & Match assortiment kunt u kiezen uit diverse opbouwsets, verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering. Deze doucheset bestaat uit een hoofd- en een handdouche die aan de muur wordt bevestigd. Een inbouw doucheset behoort ook tot te mogelijkheden. Deze wordt volledig ingebouwd in de muur. De douche oog ruimtelijker oogt en het is gemakkelijker schoon te houden. 

  Mix & Match Douche - 3. IS douchesets
MIX & MATCH DOUCHEMOGELIJKHEDEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Trendy douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt trendy acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat u op een douchebak twintig jaar garantie heeft. Ze zijn leverbaar in tien kleuren en u kunt daarnaast kiezen voor een antislipfunctie.

Diverse straalsoorten

Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij Mix & Match. Dankzij slimme technieken is het waterverbruik van de douches minimaal. Relaxen onder een regendouche? Of juist uw spieren een boost geven met een krachtige massagestraal? Met het huismerk van Baden+ stelt u de ideale douchehoek samen.

MIX EN MATCH COLLECTIE
   

Mix & Match badkamermeubel

   

Baden+ huismerk

   

Mix & Match Kraan

   

Mix & Match Bad

   

Mix & Match Tegels

   

Mix & Match Toilet

   

Mix & Match Radiator

   

Mix & Match badkameraccessoires

   

Mix & Match maatwerk

Mix & Match Douche - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Mix & Match Douche - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties