Astra Badkamers & Tegels
Astra Badkamers & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
034 850 6301 - astrasanitair@gmail.com
Aangesloten bij
Mix & Match badkamermeubel
Mix & Match badkamermeubel - Mix & Match badkamermeubel
Dé eyecatcher in uw badkamer

Mix & Match badkamermeubel

Het badkamermeubel is vaak dé eyecatcher van de badkamer. Het bepaalt het karakter van uw badkamer en creëert opbergruimte. In het assortiment van Mix & Match vindt u een ruime keuze in prachtige badkamermeubels van de beste kwaliteit. Deze meubels kunt u zelf samenstellen, waardoor het badkamermeubel altijd in uw badkamer past.

  Mix & Match badkamermeubel - 1. MM Veelzijdige mogelijkheden met Mix & Match badkamermeubels

Veelzijdige mogelijkheden met Mix & Match badkamermeubels

Wanneer u een nieuw badkamermeubel kiest, moet deze precies aansluiten bij uw persoonlijke stijl. Daarom bestaat de Mix & Match collectie uit badkamermeubelen in diverse stijlen, maten en kleuren. De meubels hebben een gangbare breedte van 60 cm tot en met 140 cm, maar maatwerk is ook mogelijk. De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn uniek en passen bij de trends van nu. Wat dacht u van marmerlook of een prachtige eikenkleur?

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Astra Badkamers & Tegels  in Woerden voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak  

Uw meubel indelen zoals u wilt

Bij een persoonlijk meubel past ook een persoonlijke indeling. De Baden+ Mix & Match badkamermeubelen kunt u praktisch indelen zoals u wilt. Met één of twee lades, diep of ondiep en met of zonder lade-indeling. De keuze is aan u.

  Mix & Match badkamermeubel - 2. MM Uw meubel indelen zoals u wilt
  Mix & Match badkamermeubel - 2. MM Uw meubel indelen zoals u wilt

Extra opbergruimte

Voor extra opberggemak kunt u kiezen voor een hoge kolomkast of een spiegelkast. De spiegels en spiegelkasten zijn verkrijgbaar in 60 tot 140 cm breed en zijn voorzien van geïntegreerde verlichting. Wilt u extra luxe? Met touchbediening, spiegelverwarming of bluetooth speakers maakt u het badkamermeubel compleet.

MIX & MATCH BADKAMERMEUBELS
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Een waskom of een wastafel?

De wastafel is een belangrijk onderdeel voor het karakter van het badkamermeubel. In het Baden+ huismerk assortiment vindt u diverse mogelijkheden in vorm, materiaal en breedte. Daarnaast heeft u ook de keuze voor een mooie opbouwkom. Hiermee doorbreekt u de strakke lijnen van de badkamer en creëert u een speelse sfeer. Vierkant of rond, keramiek of beton? Er is veel mogelijk.

Maatwerk framework

Droomt u ook van een industriële look in de badkamer? Met een stalen framework creëert u een robuuste sfeer. In de Mix & Match collectie vindt u frameworks die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoer wandsysteem. Dat geeft uw badkamer een krachtige uitstraling en uw accessoires bergt u hier stijlvol in op.

MIX EN MATCH COLLECTIE
   

Baden+ huismerk

   

Mix & Match Douche

   

Mix & Match Kraan

   

Mix & Match Bad

   

Mix & Match Tegels

   

Mix & Match Toilet

   

Mix & Match Radiator

   

Mix & Match badkameraccessoires

   

Mix & Match maatwerk

Mix & Match badkamermeubel - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-10-2018
Waardering van onze klanten communicatie, nazorg
Mix & Match badkamermeubel - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties