Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Voordelen van een thermostaatkraan - Voordelen van een thermostaatkraan Voordelen van een thermostaatkraan - Voordelen van een thermostaatkraan

De voordelen van een thermostaatkraan
in de badkamer

Van het babybadje naar het grote bad. Het is voor veel ouders een moment dat extra alertheid vraagt. Je wilt niet dat je kleintje zich verbrandt aan een hete kraan of schrikt van het koude water. Dus controleer je meerdere malen of het water niet te heet of te koud is. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat je als ouder ook kunt ontspannen als het badtijd is voor je kindje.

Een thermostaatkraan is tegenwoordig onmisbaar in een familiebadkamer. Het brengt comfort, veiligheid en zorgeloosheid met zich mee. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het water altijd de juiste temperatuur heeft en dat kinderen zich niet meer kunnen verbranden aan een hete kraan of te heet water.

Voordelen van een thermostaatkraan - Blog Safestop technologie

Nieuwsgierige badderaars

Vaak hebben kinderen geen oog voor badspeeltjes, maar spelen ze liever met de knop van de kraan. Veel interessanter! Spelen met de kraan kan gevaarlijke situaties opleveren. De knop iets te ver doordraaien kan ervoor zorgen dat er plotseling heet water uit de kraan komt. Daarom zijn tegenwoordig veel thermostaatkranen voorzien van SafeStop-technologie, waardoor het water nooit warmer kan worden dan 38 graden. Ideaal voor nieuwsgierige badderaars!

Als ouder voel je natuurlijk eerst of het water de juiste temperatuur heeft. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te voelen, omdat je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig kunt instellen. Het water blijft, ook nadat je de kraan even hebt uitgezet, altijd op constante temperatuur. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Met een thermostaatkraan heeft het water altijd een constante temperatuur 

Thermostaatkraan afstellen

Voordat je de thermostaatkraan kunt gebruiken, moet deze eerst afgesteld worden om ervoor te zorgen dat je nooit onder een warme of koude douche staat. Tijdens de verbouwing of renovatie van je badkamer zal jouw badkamerspecialist de thermostaatkraan afstellen.

Thermostaatkraan kopen

Een thermostatische badkraan is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Onze badkamerspecialisten helpen je graag met een persoonlijk badkamerontwerp, de uiteindelijke installatie van de badkamer en de montage van je nieuwe thermostaatkraan.

Voordelen van een thermostaatkraan - blog-thermostaatkraan-2-afbeeldingen
Voordelen van een thermostaatkraan - blog-thermostaatkraan-2-afbeeldingen
Voordelen van een thermostaatkraan - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Gerelateerde blogs

 

Tips voor een slimme familiebadkamer

Met deze tips richt je de familiebadkamer slim in. Zo maakt iedereen in je gezin er met plezier gebruik van. 

 

Tips voor een veilige comfort badkamer

Met deze tips richt je een comfort badkamer slim in. Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van je badkamer.

 

5 manieren om water te
besparen in de badkamer

In de badkamer verbruiken we veel water. Met wat slimme upgrades kun je de badkamer eenvoudig duurzamer maken.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken