Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Trendy badkamer
in Mijdrecht
Trendy badkamer in Mijdrecht - Trendy badkamer in Mijdrecht Trendy badkamer in Mijdrecht - Trendy badkamer in Mijdrecht  
Trendy badkamer in Mijdrecht - 1. Samenvatting trendy badkamer mijdrecht

Binnenkijken bij...
Een kleine, trendy badkamer 

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Mijdrecht 
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Trendy uitstraling, luxe producten en opbergruimte 

Binnenkijken bij andere huizen is de perfecte manier om inspiratie op te doen voor je eigen interieur. Wij van Astra Badkamers, Keukens & Tegels vertellen je graag meer over de badkamer die we in Mijdrecht gemaakt hebben. Deze badkamer is met zijn luxe producten, handige nissen en trendy uitstraling een inspiratiebron bij uitstek.

Compacte badkamer met privacy 

De badkamer in Mijdrecht is compact, maar dankzij een slim ontwerp zijn alle wensen van de familie verwezenlijkt. De ruimte is voorzien van een luxe meubel, toilet en inloopdouche. De tussenwand scheidt het toilet van de douche, waardoor de gezinsleden in alle privacy tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de badkamer.

Ruimtebesparing en opbergruimte

Opbergplekken voor je badkamerspullen, zonder ruimte in te leveren? Dat kan dankzij handige nissen en inbouwproducten van Looox. In de wand bij de douche is een nis geplaatst, zodat je douchespullen prachtig kunt opbergen. Bij het toilet zijn de closetrolhouder, reserverolhouder en toiletborstelhouder van Looox in de wand geplaatst. Zo kun je alle spullen buiten het zicht opbergen. De nis boven het toilet met ingebouwde spots biedt plek voor een paar mooie accessoires.

Trendy badkamer in Mijdrecht - ruimtebesparing en meubel
Trendy badkamer in Mijdrecht - ruimtebesparing en meubel

Trendy badkamermeubel

De eyecatcher van de badkamer is het badkamermeubel. Dit bestaat uit twee robuuste planken van 100% eikenhout. De open structuur geeft de badkamer een ruimtelijke uitstraling. Op de plank is een natuurstenen opbouwkom geplaatst met daarboven een ingebouwde wastafelkraan. De trendy ronde spiegel met ledverlichting maakt het plaatje compleet.

Comfortabele warmte

Zeker in de koude maanden van het jaar is het fijn als de badkamer warm is. Ten eerste hebben we vloerverwarming aangelegd, die de badkamer een constante behaaglijke temperatuur geeft. De elektrische radiator zorgt vervolgens voor een verwarmde handdoek na een ontspannende douchesessie. Genieten!

Meer lezen over verwarming in de badkamer

Trendy badkamer in Mijdrecht - Warmte en meer informatie en advies
Trendy badkamer in Mijdrecht - Warmte en meer informatie en advies

Ook een trendy badkamer in Mijdrecht of omgeving?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze trendy badkamer in Mijdrecht? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Trendy badkamer in Mijdrecht - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken