Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
8x opbergruimte creëren in de badkamer - 8x opbergruimte creëren in de badkamer 8x opbergruimte creëren in de badkamer - 8x opbergruimte creëren in de badkamer

8x opbergruimte creëren in de badkamer

Ben je bezig met de indeling van je nieuwe badkamer? Vergeet dan niet om genoeg opbergruimte te creëren in het ontwerp. Veel opbergruimte in de badkamer voorkomt rondslingerende flessen shampoo en tubes tandpasta. Het geeft je badkamer een opgeruimde look en dat zorgt voor rust in de ruimte én rust in je hoofd. Astra Badkamers, Keukens & Tegels heeft de 8 beste tips voor meer opbergruimte op een rij gezet.

1. Badkamermeubel voor extra opbergruimte

Een badkamermeubel is het centrale punt in je badkamer. Je maakt er dagelijks veel gebruik van en het is dé plek voor wat extra opbergruimte. Een badkamermeubel kun je vaak zelf samenstellen. Het is daarom goed om vooraf na te denken hoeveel opbergruimte je nodig denk te hebben. Kies je voor een compleet, compact  of maatwerk meubel? Voor enkele of dubbele lades? Of voor een badkamermeubel met stalen frame, waar je zichtbaar spulletjes kunt opbergen? Astra Badkamers, Keukens & Tegels helpt je graag met het samenstellen van jouw ideale badkamermeubel.

8x opbergruimte creëren in de badkamer - 1. Badkamermeubel - 2. nis
8x opbergruimte creëren in de badkamer - 1. Badkamermeubel - 2. nis

2. Nisjes

Bij het ontwerp van een nieuwe badkamer houd je rekening met de sfeer en uitstraling van de ruimte. Toch zijn praktische elementen cruciaal om de rust in de badkamer te behouden. Met een nis in de badkamer creëer je extra opbergruimte en het ziet er super hip uit! Bekijk bijvoorbeeld eens de inbouw en opbouw nisjes van Looox. Een inbouwnis maken is een precies klusje, omdat je rekening moet houden met de dikte van de muur, leidingen en tegelwerk. Vraag Astra Badkamers, Keukens & Tegels daarom altijd om advies.

Tip! Laat je nis betegelen met een leuke, contrasterende tegel.

3. Badkamerkast

Een badkamerkast zorgt voor extra opbergruimte als aanvulling op je badkamermeubel. We hebben allerlei badkamerkasten in ons assortiment, eventueel passend bij je badmeubel. Belangrijk is dat je weet wat je wilt opbergen en hoeveel je wilt opbergen. Kies je voor een hoge of lage kast? En mogen je spulletjes in het zicht staan? Dan is een combinatie van een gesloten en open gedeelte met glazen deurtjes een leuke optie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, Astra Badkamers, Keukens & Tegels helpt je graag!

8x opbergruimte creëren in de badkamer - 3. Badkamerkast 4. Spiegelkast
8x opbergruimte creëren in de badkamer - 3. Badkamerkast 4. Spiegelkast

4. Spiegelkast

In veel huishoudens staat de wastafel vol met spulletjes voor de persoonlijke verzorging. Een spiegelkast heeft twee functies. Je kunt er alle losse spulletjes in bewaren en tegelijkertijd je make-up checken of baard trimmen. Een spiegelkast is verkrijgbaar in een opbouw- en inbouwvariant. Een spiegelkast met verlichting of ingebouwd stopcontact behoort ook tot de mogelijkheden.

5. Designradiator voor je handdoeken

Een natte handdoek in de wasmand kan zorgen voor vervelende geurtjes en schimmel in de badkamer. Je wilt de handdoeken daarom eerst laten drogen voordat je ze in de wasmand gooit. Met een handdoekradiator kun je handdoeken op een stijlvolle én snelle manier laten drogen. Een chique handdoekhouder voldoet ook; het duurt alleen iets langer voordat ze helemaal droog zijn.

8x opbergruimte creëren in de badkamer - 5. Wasmand 6. Handdoekradiator
8x opbergruimte creëren in de badkamer - 5. Wasmand 6. Handdoekradiator

6. Wasmand

Een wasmand in de badkamer wordt vaak als obstakel gezien. Toch is een wasmand een essentieel product voor extra opbergruimte in je badkamer. Weg met die losse sokken en stapels kleding in de badkamer! Met een mooie wasmand wordt kleding opruimen een stuk leuker! Ga je voor een rieten wasmand, een dubbele wasmand of een wandmand met deksel? Neem eens een kijkje op onze Pinterest-pagina. Daar vind je nog meer mooie wasmanden en andere accessoires.

7. Wc-rollen

Een wc in de badkamer is een goede, praktische oplossing. Echter brengt het ook een voorraad toiletpapier met zich mee. LoooX heeft een serie toiletpapierhouders ontwikkeld die volledig ingebouwd worden in de muur. Hierdoor verdwijnt toiletpapier uit het zicht, maar is het wel altijd binnen handbereik. Deze inbouwmogelijkheid is er ook voor je wasmand.

8x opbergruimte creëren in de badkamer - 7. Wc-rollen 8. Toiletborstel
8x opbergruimte creëren in de badkamer - 7. Wc-rollen 8. Toiletborstel

8. Toiletborstelhouder

Een toiletborstel staat vaak in de weg en is een item dat je liever niet in het zicht zet. Looox heeft een toiletborstelhouder ontwikkeld die onzichtbaar in de muur is verwerkt. Je kunt alles er gemakkelijk uit pakken om schoon te maken: praktisch en hygiënisch! Deze opbergbox voor je toiletborstel is verkrijgbaar in geborsteld rvs en matzwart, maar je kunt 'm ook laten betegelen. Vraag Astra Badkamers, Keukens & Tegels naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
8x opbergruimte creëren in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Gerelateerde blogs

 

Schoonmaaktips voor een schone badkamer in 3 minuten!

Met deze schoonmaaktips houd je de badkamer stralend schoon met maar 3 minuten per dag.

 

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat!

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. 

 

5 manieren om water te
besparen in de badkamer

In de badkamer verbruiken we veel water. Met wat slimme upgrades kun je de badkamer eenvoudig duurzamer maken.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken