Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden
Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden - Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden - Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden  
Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden

Binnenkijken bij...
Moderne badkamer met inloopdouche

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Woerden
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Een badkamer met een ruime inloopdouche, in dezelfde stijl als de toiletruimte.

 

Hoe mooi is het als ruimtes in huis perfect op elkaar aansluiten? Dezelfde sfeer, stijl en kleuren? Een jaar geleden realiseerden we een luxe toiletruimte voor een mevrouw in Woerden en onlangs liep ze bij ons binnen met een nieuwe wens; een gloednieuwe badkamer. “De badkamer moest echt een geheel vormen met de toiletruimte”, aldus onze klant. Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje in deze moderne badkamer met inloopdouche in Woerden.

Toilet als inspiratiebron

De toiletruimte was de inspiratiebron voor de badkamer. Een ruimte met een spannende tegelcombinatie van grijze strokentegels en witte wandtegels. Het bewijs dat het kleinste kamertje in huis helemaal niet saai hoeft te zijn. Deze tegelcombinatie vormde dan ook de basis van het badkamerontwerp.

Klik hier voor meer toilet inspiratie

Stijlvolle toiletruimte in Woerden met strokentegels
Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden

Een flinke metamorfose

Om het badkamerontwerp te realiseren moest er een hoop gebeuren. We begonnen met het demonteren van het oude sanitair. Vervolgens gingen we aan de slag met het verleggen en infrezen van de leidingen. Een grote wens van de klant was een ruime inloopdouche, waarvoor we een muur hebben gebouwd voor extra privacy. Toen dat klaar was werd het stokje overgedragen aan onze tegelzetters. En tenslotte onze monteurs, die al het sanitair vakkundig bevestigden.  

De badkamer moest echt een geheel vormen met de toiletruimte.

Moderne badkamer met inloopdouche

Het resultaat mag er wezen: een luxe badkamer die van alle gemakken voorzien is. Een modern meubel, goede verlichting en een ruime inloopdouche als stralend middelpunt. De kleur van de douche is geborsteld rvs; een kleur die goed matcht bij de grijze tegels. De doucheruimte is afgewerkt met een Easy Drain en een ingebouwde nis. Zo loopt het water probleemloos weg en kun je alle douchebenodigdheden stijlvol kwijt. “Heerlijk om zo te douchen. Luxer kan bijna niet toch?”, aldus onze tevreden klant.

Doucheruimte met geborsteld RVS in Woerden
Eikenhouten badkamermeubel in een moderne badkamer met inloopdouche in Woerden

Houtlook meubel; natuurlijk contrast

Het eikenhouten badkamermeubel vormt een mooi contrast met de tegels. We hebben gekozen voor een meubel uit de Thebalux Beat-serie, dat dankzij de asymmetrische onderkast extra comfortabel is. In de onderste lade heb je genoeg ruimte voor hoge flessen en de bovenste lade biedt plek voor andere badkamerbenodigdheden. Boven het meubel hebben we een spiegelkast geplaatst voor nog meer opberggemak.

Meer inspiratie voor je badkamermeubel

Wil je ook een nieuwe badkamer?

Kun je niet wachten om je gloednieuwe badkamer binnen te lopen? Maak een afspraak met onze badkamerontwerper. Op basis van jouw wensen maken we een uniek ontwerp, dat ons team van vakspecialisten vervolgens tot leven brengt. Liever eerst inspiratie opdoen? Kom langs in onze showroom, loop langs diverse voorbeeldbadkamers en laat je adviseren door een van onze vriendelijke adviseurs.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden - Wil je ook een nieuwe badkamer?
Moderne badkamer met inloopdouche in Woerden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken