Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Luxe toiletruimte
in Woerden
Luxe toiletruimte in Woerden - Luxe toiletruimte in Woerden Luxe toiletruimte in Woerden - Luxe toiletruimte in Woerden  
Luxe toiletruimte in woerden met matwit toilet en fonteinmeubel

Binnenkijken bij...
Een luxe toiletruimte 

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Woerden
Type toilet:Luxe toiletruimte
Wensen van de klant:Luxe toiletruimte, die allesbehalve alledaags is.

Het kleinste kamertje in huis hoeft helemaal niet gewoontjes te zijn. Zo dacht onze klant uit Woerden er ook over: “We hadden de wens voor een toiletruimte die mooi, luxe en sfeervol is.” Onze badkamerspecialist stelde een prachtige combinatie samen van tegels, producten én accessoires die klasse en elegantie uitstraalt. Neem nu een kijkje in deze luxe toiletruimte in Woerden.

De hamer erin

Voordat de klant kon genieten van het eindresultaat, moest er nog wel het een en ander gebeuren. We begonnen met het slopen van de oude toiletruimte, zodat we de gehele ruimte opnieuw konden inrichten. Onze badkamerontwerper stond nog wel voor een grote uitdaging; een toilet, fontein en accessoires in een hele kleine ruimte plaatsen. Om dit te realiseren, heeft onze specialist het toilet schuin gemonteerd. Op deze manier hebben we de ruimte optimaal benut en was er nog genoeg ruimte voor de andere producten.

Benieuwd hoe we een badkamer of toiletruimte installeren? Neem een kijkje op onze badkamer installatie pagina.

Luxe toiletruimte met unieke tegelcombinatie   

De luxe sfeer van de toiletruimte is mede te danken aan de tegels. Op de wand en vloer hebben we chique grijze tegels geplaatst. De achterwand van het toilet is voorzien van 3D strokentegels in diverse bruin- en grijstinten. Deze tegels zijn niet helemaal vlak, waardoor ze een robuuste uitstraling hebben. Kortom; een mooie tegelcombinatie die niet snel zal vervelen.

Luxe toiletruimte met bijzondere strokentegels
Hypermodern fonteinmeubel met handoekuitsparing en inbouwkraan

Hypermodern fonteinmeubel

Wat ook niet snel zal vervelen, is het unieke fonteinmeubel van Ink. Het matwitte materiaal, de vierkante vorm; een plaatje om naar te kijken. Ook hebben ze bij Ink goed nagedacht over het gemak en de ruimtebesparing.  Aan de onderkant zit een handdoekuitsparing, zodat je de handdoek niet los hoeft op te hangen. Ook zit de kraan in de wand in plaats van op het meubel, zodat je deze op elke gewenste hoogte kunt monteren.

We hadden de wens voor een toiletruimte die mooi, luxe en sfeervol is.

Mat toilet

De ruimte is natuurlijk niet compleet zonder het belangrijkste onderdeel; het toilet. We hebben gekozen voor een modern wandcloset. Schoonmaken gaat extra makkelijk, omdat de vloer helemaal vrij is. En heb je de bijzondere kleur al gezien? De meeste toiletten zijn glanzend, maar dit model is matwit. Daarmee past het nog mooier bij het matte fonteinmeubel.

Luxe toiletruimte in Woerden met matwit toilet
Luxe toiletruimte in Woerden met luxe accessoires

Luxe accessoires

Naast decoratieve accessoires heeft deze toiletruimte ook twee functionele items; een toiletrolhouder en een toiletborstelhouder. Beide zijn van het merk Geesa, dat bekend staat om haar stijlvolle accessoires van hoge kwaliteit. Deze mooie producten maken de luxe toiletruimte in Woerden helemaal compleet.

Wil je ook een nieuwe toiletruimte?

Is jouw toiletruimte ook toe aan een moderne upgrade? Wij gaan graag voor jou aan de slag; van ontwerp tot en met de installatie. Ter inspiratie kun je in onze showroom in Woerden diverse complete toiletruimtes bekijken. Vervolgens luisteren we in een vrijblijvend adviesgesprek graag naar jouw wensen, zodat we een toiletruimte kunnen ontwerpen die helemaal bij jou past.

Luxe toiletruimte in Woerden - Wil je ook een nieuwe toiletruimte?
Luxe toiletruimte in Woerden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken