Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met opvallende  decortegels
in Gouda
Badkamer met decortegels in Gouda - Badkamer met decortegels in Gouda Badkamer met decortegels in Gouda - Badkamer met decortegels in Gouda  
Badkamer met decortegels in Gouda - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
Luxe badkamer met decortegels

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Gouda
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Luxe en veel opbergmogelijkheden

Astra Badkamers en Tegels realiseerde in Gouda een luxe badkamer. Een badkamer waaraan het aan niets ontbreekt: een ruime douche en meer dan voldoende opbergmogelijkheden. Comfort voert de boventoon. Naast een heerlijke Sunshower heeft de badkamer luxe kranen en een douchewc. 

Decortegels voor een eigen sfeer 

De decortegels zorgen voor een heel eigen sfeer in deze badkamer. Door op een enkele plek decortegels aan te brengen, houd je het subtiel. De decortegels zijn enkel aangebracht achter de wastafel. De overige badkamerruimte is betegeld met een rustige vloer- en wandtegel. Zo is een unieke badkamer gecreërd, met een hele eigen touch.   

Luxe en comfort in de badkamer

Een van de belangrijkste wensen voor deze badkamer was luxe en comfort. De Sunshower is zeker een van de luxe toevoegingen. Het apparaat zet je aan tijdens het douchen en voelt als een zonnetje. Bovendien heeft de Sunshower een warme, helende werking. Een andere prettige toevoeging is de Aquaclean douchewc. Een toilet dat reinigt met water. 

Badkamer met decortegels in Gouda - Luxe en comfort in de badkamer
Badkamer met decortegels in Gouda - Luxe en comfort in de badkamer

Slimme indeling met veel opbergruimte

Voor een grote familie is veel opbergruimte in de badkamer een must. Door de badkamer slim in te delen, is er ruimte gecreëerd voor twee hoge bergkasten. Astra heeft de douche een HSK schuifdeur gegeven waardoor er een een muurtje gemaakt kon worden. Achter deze muur heeft Astra zo de hoge kasten van Primabad kunnen plaatsen. In combinatie met de spiegelkast en badmeubel is er zo aan kastruimte zeker geen gebrek. 

Op zoek naar meer inspiratie voor een luxe badkamer?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze luxe badkamer in Gouda? Kom dan naar onze showroom. We laten je graag zien hoe je jouw badkamer van alle luxe en gemak kunt voorzien. Van luxe douchewc's tot bubbelbaden. Ook dragen we graag zorg voor een vlekkeloze installatie. Onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Badkamer met decortegels in Gouda - meer informatie of advies
Badkamer met decortegels in Gouda - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken