Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Luxe badkamer met chique stijl in Woerden Luxe badkamer in Woerden - Luxe badkamer in Woerden Luxe badkamer in Woerden - Luxe badkamer in Woerden  
Luxe badkamer in Woerden - 1. Samenvatting luxe badkamer woerden

Binnenkijken bij...
Badkamer met chique uitstraling

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Woerden
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Chique en praktisch, langwerpige wandtegels

Een luxe badkamer is gemaakt om in te ontspannen. Gemaakt met meubels en materialen die het wellness-gevoel versterken. De familie Meijer uit Woerden keek uit naar een praktische badkamer met een luxe sfeer. De badkamerontwerper van Astra Badkamers & Tegels ging aan de slag met een uniek ontwerp. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Sfeervolle luxe badkamer 

Toen de familie tevreden was over het ontwerp, werd de oude badkamer gesloopt. Vervolgens gingen de specialisten aan de slag met het bouwen van de luxe, nieuwe badkamer. In het stucplafond zijn spots geplaatst, die al het moois in de badkamer perfect verlichten. Wanneer je de badkamer binnenloopt, krijg je gelijk een warm gevoel. Dat komt mede door de vloertegels van Venis, met een bijzondere warme kleur. Deze tegels hebben weinig voegen en zijn makkelijk in onderhoud. Zo kan de familie uit Woerden blijvend genieten in hun chique badkamer.

Wellness beleving onder de douche

De douche in deze badkamer ademt luxe. De douche is ingebouwd en is voorzien van een comfortabel zitje. Ideaal om even te ontspannen en je te laten omringen door de zachte druppels. Deze druppels komen uit de ingebouwde doucheset van Xenz Duero. De douchespulletjes kan de familie praktisch en stijlvol kwijt in de witte inbouwnis van Looox. 

Luxe badkamer in Woerden - Complete badkamer en douche
Luxe badkamer in Woerden - Complete badkamer en douche

Complete badkamer in Woerden

Deze luxe badkamer heeft alle mogelijkheden om te genieten. Een luxe douche met schuifwand van Sealskin Natura, een ruim badkamermeubel uit de Sphinx 345 serie én een Instamat radiator voor de perfecte temperatuur. Het stijlvolle opbergmeubel vormt met zijn witte kleur een mooi contrast met de warme tegels. Ten slotte maakt het toilet de badkamer compleet. Een bijzonder toilet, dat nare luchtjes direct afvoert. Ideaal voor in de badkamer! 

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze chique badkamer in Woerden? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Luxe badkamer in Woerden - meer informatie of advies
Luxe badkamer in Woerden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken