Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Kleine badkamer luxe ingericht
in Breukelen
Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht  
Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
Kleine, maar luxe badkamer

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Breukelen
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Luxe en bad én douche

Hoe zorg je ervoor dat een kleine badkamer helemaal past bij de luxe sfeer van een vrijstaand huis? Astra Badkamers & Tegels plaatste voor een gezin in Breukelen een badkamer die ondanks het formaat compleet is met douche én bad. Ook de uitstraling van deze badkamer is helemaal passend bij de luxe sfeer van het chique huis.

Ruim wastafelblad met luxe uitstraling

Een van de wensen voor dit gezin uit Breukelen was een lekker ruim wastafelblad. Daarom is er gekozen voor een maatwerk blad van het merk Bliss. Dit blad is over de gehele breedte van de muur geplaatst en deels over het bad. Dit levert een luxe en ruimtelijke effect op. Daarnaast is het ook erg praktisch: het blad biedt ruimte voor de meest gebruikte badkamerartikelen, zonder dat de spullen in de weg liggen. Onder het wastafelblad is er voor meer opbergruimte een Bliss wastafelmeubel met twee diepe lades geplaatst. De prachtige, minimalistische inbouw mengkraan van Hotbath maakt de luxe wastafel compleet.

Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Ruim wastafelblad met luxe uitstraling
Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Ruim wastafelblad met luxe uitstraling

Ruimtelijkheid met een zwevend bad

Het zwevende ligbad maakt deze badkamer erg stijlvol. De mooie ledverlichting onder het bad benadrukt de luxe uitstraling en ruimtelijkheid. Er is gekozen voor een comfortabel bad van 180x80 waar je, dankzij de afvoer in het midden, ook heerlijk samen in kunt badderen. De mooie watervalkraan van Hotbath zorgt tijdens het badderen voor een watersensatie.

Glazen schuifwand voor douche

Ook bij de plaatsing van de douche is er gelet op ruimtelijkheid. Er is voor een glazen schuifwand gekozen: praktisch want zo is er geen draairuimte voor de deur nodig. En door de transparantie blijft de badkamer er licht en ruimtelijk uit zien. De doucheruimte is lekker breed, wat het gevoel van luxe versterkt. De grote regendouche, strakke douchegoot en slimme nis voor shampooflessen maken de luxe douche af. Waar ook goed over is nagedacht: de bediening voor de douche zit aan zijkant, waardoor je de douche aan kunt zetten zonder koud water over je heen te krijgen.

Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Glazen schuifwand voor douche
Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Glazen schuifwand voor douche

Apart toilet in zelfde stijl

De aparte toiletruimte ademt dezelfde luxe sfeer als de badkamer uit. Hier is een AquaClean Mera douche-wc van Geberit geplaatst, waarmee elk toiletbezoek een fris gevoel oplevert. En doordat het een zwevend model is, ontstaat ook hier een mooi ruimte-effect. Dat effect zie je ook bij het zwevende toiletmeubel van Thebalux. Om de ruimte opgeruimd te houden zijn de toiletrolhouder en reserverollen stijlvol weggewerkt in mooie inbouwboxen in de muur.

Ruimtelijke vloer en wanden

Ook bij de tegelkeuze is er gelet op ruimtelijkheid. Zowel in de badkamer als in het toilet ligt er op de vloer een fraaie houtlooktegel met een fraai lijnenspel. Hiermee krijgen de ruimtes een rustige en ruimtelijke uitstraling. Op de wanden is gewerkt met witte wandtegels van Venis. Deze langwerpige tegels van 100 x 33 cm geven een grootse uitstraling. De strakke legwijze, waarbij de voegen bijna niet zichtbaar zijn, versterkt de chique uitstraling van de ruimtes.

Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - meer informatie of advies
Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - meer informatie of advies

Ook een luxe badkamer in Breukelen of omgeving?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze luxe badkamer en toilet in Breukelen? We gaan graag met je in gesprek om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen.

Kleine badkamer in Breukelen luxe ingericht - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken