Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Kleine badkamer
in Woerden
Kleine badkamer in Woerden - Kleine badkamer in Woerden Kleine badkamer in Woerden - Kleine badkamer in Woerden  

Kleine badkamer in Woerden - 1. Samenvatting kleine badkamer woerden

Binnenkijken bij...
Een kleine badkamer

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Woerden
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Slim ontwerp voor de kleine ruimte

 

Astra Badkamers & Tegels is dé badkamerspecialist in de regio Woerden. Onze badkamerontwerpers vinden het echt een uitdaging om steeds weer een uniek ontwerp te maken, dat helemaal voldoet aan de wensen van de klant. Deze badkamer in Woerden is hier een goed voorbeeld van. De badkamer is klein van formaat, maar toch van alle gemakken voorzien.

Baden+ huismerk producten    

De badkamerontwerpers van Astra Badkamers & Tegels hebben goed gekeken naar de ruimte. Klein van formaat, maar met de juiste indeling heeft de badkamer toch alles wat je van een badkamer mag verwachten. In de badkamer zijn diverse producten uit de Baden+ huismerk collectie geplaatst. Zoals de soepele schuifwand in de douche, het hangende toilet en de badkamerradiator. Deze producten zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Een uitstekende keuze van onze klant uit Woerden dus.

Moderne badkamer met natuurlijke uitstraling

Voor de renovatie van de badkamer had onze klant een grote wens: een moderne uitstraling. En dat is gelukt! Het natuurlijke badkamermeubel van Bruynzeel is strak vormgegeven en heeft een ondiep design. Compleet met een fraaie ingebouwde aluminium greep en softclose sluiting. Door het compacte design bespaart het meubel ook veel ruimte. Ideaal in een wat kleinere badkamer.

Kleine badkamer in Woerden - moderne badkamer met natuurlijke uitstraling en houtlook tegels
Kleine badkamer in Woerden - moderne badkamer met natuurlijke uitstraling en houtlook tegels

Houtlook tegels in de kleine badkamer 

De juiste tegels zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Tegels in houtlook zijn momenteel echt de trend. Het design is nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar dankzij het materiaal van topkwaliteit zijn deze tegels geschikt voor een vochtige ruimte. Door de wand in de douche en de badkamervloer te voorzien van deze tegels wordt de badkamer een rustig geheel. In combinatie met de witte tegels is deze badkamer in Woerden compleet.

Kleine badkamer in Woerden - meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze kleine badkamer in Woerden? We gaan graag met je in gesprek om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en montageteam werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken