Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Hotel-chique badkamer
in Woerden
Hotel-chique badkamer in Woerden - Hotel-chique badkamer in Woerden Hotel-chique badkamer in Woerden - Hotel-chique badkamer in Woerden  
Hotel-chique badkamer in Woerden - 1. Samenvatting hotel chique badkamer woerden

Binnenkijken bij...
Badkamer met chique uitstraling

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Woerden 
Type badkamer:Moderne familie badkamer
Wensen van de klant:Niet te duur, maar wel een chique uitstraling  

Astra Badkamers & Tegels realiseerde een nieuwe badkamer voor een familie in Woerden. De familie had de grote wens voor een nette badkamer met chique uitstraling, maar wilde niet te veel geld besteden. Met mooie producten en een slimme indeling hebben we deze wens tot vervulling laten gaan. Het resultaat: een mooie badkamer, die aanvoelt als een luxe hotel. 

Hotel-chique badkamer met budgetvriendelijke producten

Een chique badkamer hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst deze nette badkamer in Woerden! De badkamerspecialisten van Astra Badkamers & Tegels hebben samen met de familie mooie producten gekozen voor een vriendelijke prijs. Zo komen het bad en de douchedeur uit ons Mix & Match assortiment. Dat assortiment staat voor een goede kwaliteit, voor een lage prijs. De grote betonlook tegels van 60 cm bij 60 cm bevorderen de hotel-uitstraling die de badkamer zo kenmerkt. 

Ontspannen in bad 

Een douche én een bad; deze badkamer heeft het allemaal. Het ruime Duo ligbad uit het Baden+ huismerkassortiment is ingebouwd. De wandtegels zijn doorgetrokken over het bad, waardoor de badkamer een serene sfeer krijgt. Het bad laat je vollopen met de handige Grohterm mengkraan van Grohe. Deze kraan heeft slimme technologieën. Het water komt snel tot de gewenste temperatuur en blijft constant. 

Hotel-chique badkamer in Woerden - Ontspannen in bad
Hotel-chique badkamer in Woerden - Ontspannen in bad

Verfrissende douche met een elegante uitstraling

De klant kan in de badkamer genieten van een verfrissende douche. De douche is te betreden via een draaideur uit het Mix & Match huismerkassortiment. In de douche zijn kranen van Grohe geplaatst, die een ultieme douche-ervaring garanderen. Het water in de douche wordt rechtstreeks afgevoerd in de douchegoot, die volledig geïntegreerd is in de douchevloer. De douche heeft zo een elegante uitstraling. 

Complete badkamer in Woerden 

Onze badkamerspecialisten hebben ervoor gezorgd dat de badkamer alles in huis heeft om te genieten. Het ruime badkamermeubel van Thebalux heeft twee praktische lades. Zo heeft ieder gezinslid genoeg plek om zijn badkamerspullen op te bergen. De warme houtkleur vormt daarnaast een mooie, chique contrast met de betonlook tegels. Het Sphinx 280 toilet maak de badkamer compleet. 

Hotel-chique badkamer in Woerden - complete badkamer en meer informatie of advies
Hotel-chique badkamer in Woerden - complete badkamer en meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies? 

Ben je geïnspireerd geraakt door deze hotel-chique badkamer in Woerden? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Hotel-chique badkamer in Woerden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken