Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Gerenoveerde badkamer
en toilet in Nieuwerbrug
Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug  

Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - 1. Samenvatting comfortabele badkamer nieuwegein

Binnenkijken bij...
Badkamer en toilet authentieke sfeer

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Nieuwerbrug 
Type badkamer:Warm en authentiek 
Wensen van de klant:Design dat past bij de sfeer van het huis 

De badkamer is een belangrijk onderdeel van je woning. Wel zo fijn als die perfect aansluit op je stijl en de rest van de woning. De familie uit Nieuwerbrug vond het erg belangrijk dat het design van de badkamer en het toilet zou passen bij de sfeer van het huis. De badkamerspecialisten van Astra Badkamers & Tegels uit Woerden hebben dan ook voor een uniek ontwerp gekozen, waarbij de authentieke sfeer terugkomt in elk detail.

Nieuwe badkamer met bestaande elementen 

Bij het ontwerpen is er goed nagedacht over hoe de huidige stijl van het huis terug kon komen in de badkamer. Er waren diverse onderdelen die behouden moesten blijven, zoals het vrijstaand bad en de patchwork vloertegels in het toilet. De badkamerspecialist van Astra Badkamers & Tegels heeft tijdens de ontwerpfase allereerst de focus gelegd op tegels. Dit zijn echte sfeermakers in je badkamer én toilet. Samen met de klant is er gekozen voor een tegel die past bij de rest van het huis; vrijstaand en authentiek.

Warme uitstraling met een houten badmeubel

De klant had de wens om een houten badmeubel te plaatsen, voor een warme sfeer in de badkamer. Astra Badkamers & Tegels heeft een meubel uitgezocht dat precies voldeed aan de verwachtingen van de klant. Het meubel uit de Mix & Match collectie van Baden+ is compleet met een maatwerk wastafel én spiegelkast. Het meubel is kleiner, wat ervoor zorgt dat de badkamer een ruimtelijker karakter krijgt.

Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - warme uitstraling en complete badkamer
Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - warme uitstraling en complete badkamer

Complete badkamer in Nieuwerbrug 

De badkamer beschikte al over een vrijstaand bad, maar er is wel een nieuwe kraan geplaatst. In de doucheruimte is ook voor een inbouwkraan van Hotbath gekozen. Het water in de douche wordt rechtstreeks afgevoerd in de douchegoot van Easydrain, die volledig geïntegreerd is in de douchevloer. Om de badkamer compleet te maken is er vloerverwarming van Magnum geplaatst. Deze vloerverwarming zorgt ervoor dat je altijd warme voeten hebt, ondanks het seizoen.

Renovatie van het toilet 

Naast de badkamer heeft ook het toilet een opfrisser gekregen. Astra Badkamers & Tegels is samen met de klant op zoek gegaan naar geschikte wandtegels. Deze wandtegels moesten aansluiten bij de huidige vloertegels. Er is gekozen voor mooie handgebakken tegels, die de authentieke uitstraling van de ruimte compleet maken. Een blikvanger in deze ruimte is het matzwarte toilet van Sphinx. Samen met de zwarte accessoires en accenten sluiten ze volledig aan bij dé trend van dit moment.

Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - renovatie van het toilet en meer informatie of advies
Gerenoveerde badkamer en toilet in Nieuwerbrug - renovatie van het toilet en meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies? 

Ben je geïnspireerd geraakt door deze kleine badkamer in Woerden? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken