Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Comfortabele badkamer
in Nieuwegein
Comfortabele badkamer in Nieuwegein - Comfortabele badkamer in Nieuwegein Comfortabele badkamer in Nieuwegein - Comfortabele badkamer in Nieuwegein  

Comfortabele badkamer in Nieuwegein - 1. Samenvatting comfortabele badkamer nieuwegein

Binnenkijken bij...
Een comfortabele badkamer

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Nieuwegein
Type badkamer:Comfort badkamer
Wensen van de klant:Meer comfort en ruimtelijkheid in de badkamer

 

Astra Badkamers & Tegels in Woerden realiseerde een nieuwe badkamer voor een familie in Nieuwegein. Ze hadden twee grote wensen: meer comfort voor de toekomst en ruimtelijkheid in de badkamer. Onze badkamerspecialisten gingen aan de slag met een slim en fraai ontwerp. Wij laten graag het resultaat zien.

Comfortabele badkamer voor nu en later

Wanneer je een nieuwe badkamer gaat kopen, is het belangrijk om te denken aan later. Ook in de toekomst wil je genieten van een veilige badkamer, die van alle gemakken voorzien is. Onze klant uit Nieuwegein had de wens voor meer comfort en veiligheid in de badkamer. De badkamer heeft comfortabele oplossingen en doet niet gelijk denken aan een ‘seniorenbadkamer’.

Slimme inloopdouche

Er is een extra ruime inloopdouche gemaakt, waardoor er genoeg ruimte is voor eventuele hulp. In de inloopdouche is een bouwkundig zitje geplaatst. Hierdoor kan men zittend genieten van een warme douche. In de douchecabine heeft de klant extra veel bewegingsvrijheid, doordat de douchekop en kranen van Xenz ingebouwd zijn. Hierbij is alle techniek fraai in de wand verwerkt. Alle douchespullen zijn tevens binnen handbereik dankzij de mooie, ingebouwde nissen.  

Comfortabele badkamer in Nieuwegein - Slimme inloopdouche en praktisch badkamermeubel
Comfortabele badkamer in Nieuwegein - Slimme inloopdouche en praktisch badkamermeubel

Praktisch badkamermeubel

Om extra opbergruimte te creëren is er een mooi badkamermeubel van Thebalux geplaatst. De lades van het ruime 1.20m badkamermeubel zijn eenvoudig te openen, dankzij de brede grepen. De ruime keramische wasbak biedt voldoende ruimte voor twee personen. Ideaal voor het drukke ochtenduur! De twee opbouwkranen van Xenz maken het plaatje compleet.

Passende tegelkeuze 

Ondanks dat deze badkamer gericht is op comfort en veiligheid, is het een moderne badkamer. Vooral de tegelkeuze zorgt voor deze moderne uitstraling. De donkere stroken tegels vormen een mooi contrast met de lichte- en houtlooktegels. Het Baden+ toilet in de badkamer is bewust naast de doucheruimte geplaatst, zodat deze moderne stroken doorlopen.

Comfortabele badkamer in Nieuwegein - Passende tegelkeuze en meer informatie of advies
Comfortabele badkamer in Nieuwegein - Passende tegelkeuze en meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies? 

Heb je ook behoefte aan een nieuwe start voor je badkamer? We maken graag een persoonlijk ontwerp, dat helemaal aansluit op je wensen en budget. Astra Badkamers & Tegels realiseert badkamers in de wijde omgeving van Woerden. Denk aan Gouda, Reeuwijk, Nieuwegein, Waddinxveen, Moordrecht, Gouderak, Haastrecht, Stolwijk, Bergambacht en de Krimpenerwaard.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken