Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close

Een sfeervolle kleine badkamer

Sfeerbeeld van een complete kleine badkamer, met handdoekenrek, wastafel, badkamermeubel, vloerkleed en een inbouw bad Sfeerbeelden van badkamer accessoires en een sfeerbeeld van een complete kleine badkamer  
Close up van de buitenkant van een nieuwbouwhuis

Binnenkijken bij...
Een complete kleine badkamer

Gemaakt door:Baden+ winkel
Woonplaats:Rosmalen
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Een complete badkamer met een bad, douche, toilet en voldoende opbergmogelijkheden

Bij een kleine badkamer denk je al snel: de mogelijkheden zijn beperkt. Toch zijn er handigheidjes om alles uit de ruimte te halen. Deze gezinsbadkamer van een nieuwbouwwoning heeft met een slimme indeling en subtiele accenten een prachtige uitstraling gekregen.

Sfeer in de nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwhuis kun je geheel naar eigen stijl inrichten. Bij dit gezin uit Rosmalen vormden neutrale tinten de basis, die gecombineerd werden met kleurrijke accenten en elegante accessoires. Deze contrasten geven een aangename sfeer in de woonruimtes. De badkamer is hier geen uitzondering op. En het knappe is: ondanks een oppervlakte van 6m² is het een plek geworden waar ieder gezinslid zich thuis voelt.

Binnenkijken bij een complete kleine badkamer - 1. Sfeer in de nieuwbouwwoning & De complete kleine badkamer
Kleine badkamer met handdoekenrek, wastafel, badkamermeubel, inbouwbad, spiegel en vloerkleed

De complete kleine badkamer

Het klinkt tegenstrijdig, maar een compacte badkamer met alle voorzieningen kan echt! Het gezin heeft goed nagedacht over de badkamer indeling: “Het mocht ons aan niks ontbreken, maar we moesten er nog wel vrij kunnen bewegen, zonder dat het krap aanvoelt. En als gezin willen we de badkamer met meerdere gezinsleden tegelijk gebruiken. Uiteindelijk kwam het neer op slimme keuzes in betegeling, stucwerk, de soorten meubels en badkamer indeling.”

Ruimte in de kleine badkamer

Er is gekozen voor een inbouw bad, dat in de breedte tegen de hoek is geplaatst. De 1,20 meter brede douche is in de lengte van de badkamer neergezet. Met de Sealskin schuifdeur stap je gemakkelijk in en uit, waarbij het glaswerk een ruimtelijk gevoel geeft. De betonlook douchewand vormt een stijlvolle scheiding tussen het Geberit toilet en douche. Aan de andere zijde vind je een compact badkamermeubel van Primabad, die tegen het bad is geplaatst. Boven het meubel hangt een grote spiegel die de badkamer meer diepte geeft.

Door de muur voor de helft te betegelen en de andere helft te stuken creëer je een ruimtelijk effect.

Inbouwbad in hoek geplaatst en douche met glazen schuifdeur
Badplankje met douchegel, kaarsje en sponsje en een inbouwnisje

Aan comfort geen gebrek

De badkamer straalt, ondanks het compacte formaat, rust uit. Onder het wastafelblad vind je een overzichtelijke kast. Nisjes bij bad en douche bieden praktische opbergruimte voor shampoos en badschuimpjes. Of je nu aan het douchen, badderen of tandenpoetsen bent: je hebt alles bij de hand.

Ook voor een relax momentje zit je bij deze badkamer goed. In het ruime bad kun je lekker ontspannen. Op het badplankje kun je een kaarsje, geurtje of boek kwijt. Onder de douche is het ook ultiem genieten met de regendouche.

De badkamer straalt, ondanks het compacte formaat, rust uit

Subtiele accenten

Deze badkamer is een lust voor het oog. “Dat zit hem in de details. De handdoeken en het vloerkleed geven de badkamer kleur. Net als en de luxe inbouwkranen van Hotbath in geborsteld koper, die terug te vinden zijn bij de wastafel, het bad en de douche. We zijn ook trots op de karaktervolle tegels in visgraatpatroon aan de zijkant van het bad en de nisjes. Elke keer als we de badkamer binnenlopen springen deze finesses eruit!”

Inbouw badkranen van Hotbath in geborsteld koper
Afbeelding van ronde spiegel met ledverlichting en afbeelding van witte wastafel op houtlook badkamermeubel

Jouw eigen complete kleine badkamer

Ook ontspannen in een sfeervolle kleine badkamer met een slimme indeling? [Bedrijfsnaam] heeft volop ideeën voor elke compacte badkamer. We luisteren graag naar je wensen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp en kiezen we samen met jou de badkamer producten in jouw stijl. Ga jij ook de uitdaging aan?

Maak een afspraak

Binnenkijken bij een complete kleine badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

MEER KLEINE BADKAMER INSPIRATIE

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

 

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Heb je een kleine badkamer en wil je toch een bad? Lees dit blog voor goede tips.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken