Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met natuurlijke
materialen in Woerden
Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden  
Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - 1. Samenvatting natuurlijke badkamer woerden

Binnenkijken bij...
Badkamer met natuurlijke materialen

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Woerden 
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Warme uitstraling  

Een familie in Woerden wilde voor hun gezellige tussenwoning graag een badkamer met een warme uitstraling en alle comfort. De familie ging hiervoor naar Astra Badkamers en Tegels in Woerden. De badkamerontwerper van Astra ging aan de slag om alle wensen in een ontwerp te verwerken. Over het eindresultaat is de Woerdense familie dan ook zeer te spreken: ‘De badkamer is het paradepaardje van het huis geworden'.

Natuurlijke materialen

De badkamer heeft een warme uitstraling gekregen met natuurlijke materialen als hout en natuursteen. Dit zie je terug in het badmeubel en de wand- en vloertegels. Aan comfort is ook gedacht met bijvoorbeeld de grote radiator. Die verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur en biedt plek aan vele handdoeken.

Natuurstenen waskom

Bij het raam hebben we een houten wastafel geplaatst met een stoere, natuurstenen waskom. In combinatie met de spiegelkast is dit complete meubel echt de blikvanger van de badkamer. Bovendien heb je met dit meubel alle spulletjes bij de hand om je dagelijks met plezier op te maken. In de spiegelkast kun je veel spullen kwijt. Maar ook rondom de waskom kun je al je benodigdheden neerzetten, dankzij de ingebouwde kranen

Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Natuurstenen waskom
Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Natuurstenen waskom

Houtlook tegels voor een warme uitstraling

Op de vloer is een houtlook tegel gelegd. Hier is gekozen voor een warm eiken design. Deze keramische tegel is niet van echt hout te onderscheiden. De vloer voelt zelfs als hout. Net als echt houtparket zijn de tegels in een langwerpig formaat gelegd. Dit geeft meer lengte aan de badkamer. Zo lijkt de badkamer nog groter.

Inloopdouche met scheidingswand

De houtlook vloer- en wandtegels lopen door tot in de royale inloopdouche van HSK. Zo is er meer rust en ruimtelijkheid gecreëerd. Met de transparante douchewand lijkt de badkamer ook groter. Je hebt zo vrij zicht op de hele badkamer. Het muurtje bij de douche is geplaatst om meer privacy te geven. Dit muurtje is niet met de houtlook tegel betegeld, maar met een witte tegel. Zo krijg je meer dynamiek in de badkamer. In het muurtje is een nisje ingebouwd, zodat de familie tijdens het douchen alle shampoos bij de hand heeft.

Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Inloopdouche met houtlooktegels
Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Inloopdouche met houtlooktegels

Een ontwerp voor een natuurlijke badkamer?

Welke wensen heb je voor je badkamer? Spreekt een badkamer met natuurlijke materialen je aan? Laat ons een badkamerontwerp voor je maken. We luisteren goed naar je wensen en tekenen dan een ontwerp dat daarop aansluit. We adviseren je graag, zodat je een badkamer krijgt waar je dagelijks van kunt genieten.

Badkamer met natuurlijke materialen in Woerden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken