Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Astra Badkamers, Keukens & Tegels
Jaap Bijzerweg 11
3446 CR Woerden
0348 506 301 - info@astrasanitair.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met bijzonder meubel
in Reeuwijk
Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk  
Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - 1. Samenvatting

Binnenkijken bij...
Badkamer met bijzonder meubel

Gemaakt door:Astra Badkamers & Tegels
Woonplaats:Reeuwijk
Type badkamer:Trendy badkamer
Wensen van de klant:Bad, ruime douche en een open meubel 

De badkamer is een belangrijke plek in huis, waar we de dag beginnen en eindigen. We frissen ons op, poetsen onze tanden en nemen een ontspannend bad. De familie in Reeuwijk wenste dan ook een badkamer die van alle gemakken voorzien was. Een bad, ruime douche en niet te vergeten: een open meubel.

Uniek ontwerp 

De badkamerspecialist van Astra Badkamers & Tegels ging aan de slag met een uniek ontwerp voor de familie. Hierbij keek ze goed naar de beschikbare ruimte en de wensen van de gezinsleden. Het resultaat? Een moderne, complete badkamer met comfortabele producten. De betonlook tegels geven de badkamer een elegante uitstraling en dienen perfect als decor voor de unieke meubels. 

Bijzonder meubel: open en asymmetrisch

Bij binnenkomst springt het badkamermeubel gelijk in het oog. Het meubel bestaat uit een Looox plateau en onderkast, in een bijzondere houtkleur. De onderkast is asymmetrisch onder het wastafelplateau geplaatst, wat een speels effect geeft. Bovendien kun je op de rechterzijde hogere badkameraccessoires neerzetten. De opbouwkom heeft een robuuste look die past bij het eigentijdse meubel. Voor extra opbergruimte is in de hoek een smalle apothekerskast geplaatst. 

Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - Bijzonder meubel en douche
Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - Bijzonder meubel en douche

Omringd door duizenden druppels

De familie wilde graag een ruime douche. De Xenz douchedeur is op maat gemaakt, waardoor hij precies in de badkamer past. In de douche is een regendouche ingebouwd. Deze grote douchekop zorgt voor duizenden regendruppels die je lichaam omringen. Een ultieme douchebeleving gegarandeerd! Wil je ook een luxe douche in de badkamer? Onze badkamerspecialisten adviseren je graag. 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze bijzondere badkamer in Reeuwijk? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. 

Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - meer informatie of advies
Badkamer met bijzonder meubel in Reeuwijk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woerden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken