Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Tegeltrends

Tegeltrends voor uw nieuwe badkamer

Tegeltrends

Uitgebreid assortiment tegels in onze showroom in Woerden

In onze nieuwe badkamershowroom in Woerden laten wij u graag de laatste tegeltrends voor de complete badkamer zien. Door middel van complete badkamer opstellingen adviseren wij, van Astra Badkamers & Tegels, u wat de mogelijkheden zijn in combinatie met badkamermeubels, kranen en baden. Want niet alleen het sanitair in uw nieuwe badkamer zorgt voor de uitstraling, maar met name de tegels geven de ruimte sfeer.

Grote tegels

De huidige trends in het tegel assortiment bestaat voornamelijk uit grote tegels, bijvoorbeeld 1 meter bij 1 meter, maar ook grote platen van de vloer tot aan het plafond behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Hierdoor heeft u veel minder voegen tussen de tegels. Dit maakt de badkamer ruimtelijker en geeft u een groot voordeel met schoonmaken.

Patchwork, tegels in houtlook of betonlook

Naast de reguliere bruin- en grijstinten van tegels, die men vaak kiest voor de badkamer laten wij in onze showroom van Astra Badkamers & Tegels in Woerden, vlakbij Utrecht, zien dat u hele mooie en unieke combinatie kunt maken met tegels uit de huidige trends. Denk bijvoorbeeld aan patchwork in combinatie met tegels in betonlook of houtlook.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Woerden voor uitgebreid advies over ons tegelassortiment.

Direct contact opnemen