Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Forzalaqua

Unieke badkamer producten

Forzalaqua

Massief eikenhout en natuursteen in uw badkamer

Italië is het land van de schoonheid en staat symbool voor stijl en klasse. Niet gek dus, dat dit land een van de grote inspiratiebronnen is voor Forzalaqua. De ontwerpers bij Forzalaqua laten zich graag inspireren door de robuuste natuur van Italië met als doel een warm, strak en vooral stijlvol product te realiseren, maar bovenal unieke sanitair producten voor u te maken. Forzalaqua is anders dan anderen. Het is de combinatie van massief natuursteen en massief eikenhout waar al veel mensen verliefd op zijn geworden.

Het assortiment van Forzalaqua voor uw nieuwe badkamer is zeer uitgebreid. Kies voor de mooiste badkamermeubels van massief eikenhout in combinatie met een stoere, robuuste natuursteen wastafel of waskom. Liever een maatwerk badkamermeubel? Ook dat is mogelijk. Bezoek uw Baden+ badkamerspecialist en laat u uitgebreid adviseren.

Kwaliteit en garantie van Forzalaqua

Forzalaqua stelt zeer strenge kwaliteitseisen aan de materialen die gebruikt worden in de productie en het ontwerp. Het eikenhout en natuursteen dat gebruikt wordt gaat door een zeer strenge selectieprocedure. Alleen het beste wordt gebruikt. Een creatief team van topontwerpers staat garant voor unieke producten en reizen hiervoor de hele wereld over. De producten zelf worden met veel liefde en op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. U bent dan ook verzekerd van een kwalitatief goed product als u voor Forzalaqua kiest.

Houten badkamermeubel

Elk badkamermeubel uit het uitgebreide assortiment van Forzalaqua wordt gemaakt van het mooiste eikenhout uit Europa. Dit eikenhout is FSC en PEFC gecertificeerd. Erg duurzaam materiaal dus. Alle badkamermeubelen worden in Nederland met de hand gemaakt. Je ziet de passie en het ambacht die in het badkamermeubel verwerkt zit. Forzalaqua heeft verschillende series badkamermeubelen in het assortiment:

  • Nova serie: de wastafels zijn in maar liefst 6 steen soorten leverbaar.
  • Todi serie: prachtige meubelserie van massief eikenhout met een zwevend effect.
  • Gela serie: massief eiken badkamermeubel dat opvalt door een strak kader.
  • Eiken plateaus: een dikke en stevige legplank waarop een of twee waskommen van natuursteen bevestigd kunnen worden. De randen zijn wat dikker, zodat er minder gewicht op de steunen zit en de steunen niet zichtbaar zijn.

Wastafel of waskom natuursteen

Met een wastafel van natuursteen haalt u echt de natuur in uw badkamer. Het natuursteen waar Forzalaqua mee werkt is afkomstig uit de oudste steengroeves van de wereld. Forzalaqua selecteert alleen het mooiste en beste natuursteen, zoals graniet, basalt, hardsteen, travertin en marmer. U kunt ook kiezen voor een handgevormde wastafel uit één stuk natuursteen. In het assortiment vindt u diverse series:

  • Bellezza wastafel; exclusieve uitstraling met een strakke, rechthoekige vorm.
  • Palermo; een opvallend design door de schuine afloop.
  • Laguna; een opvallend kom, die half uit de wastafel steekt.
  • Taranto; een kleine wasbak met een strakke vormgeving.

Maatwerk badkamermeubel

Forzalaqua is uniek; anders dan anderen. Maar ook uw badkamer is uniek! Forzalaqua biedt daarom alle producten ook in maatwerk aan. Niets is te gek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag uw Baden+ badkamerspecialist naar de mogelijkheden en uitgebreid advies.

Deel dit item via: