Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean – hygiëne in een nieuwe dimensie

Geberit AquaClean

Het unieke gevoel van een douchewc in een strak design. De laatste innovatie op het gebied van de douchewc. Bij de Geberit AquaClean staat uw welzijn centraal.

Frisheid en hygiëne

De Geberit AquaClean zorgt voor een uniek gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het comfort is gegarandeerd. De Geberit AquaClean reinigt uw onderlichaam met warm water. Wij hebben alle Geberit AquaClean modellen in ons assortiment. Altijd tegen een scherpe prijs leverbaar met montage door Baden+ professionals.

Geberit AquaClean vanaf € 2.399,-

De Geberit AquaClean is al verkrijgbaar vanaf € 2.399,-. De Geberit Sela is standaard uitgerust met een kwaliteitsdouchekop, eenvoudig bedieningspaneel en een verwarmde douchestraal. Met het bedieningspaneel kunt u onder andere de waterstraalsterkte instellen. Optioneel kunt u het toilet uitbreiden met een oscillerende douche.

Meer informatie over de Geberit AquaClean Sela 40? Neem direct contact op of bezoek de Baden+ winkel bij u in de buurt.

Geberit Aquaclean modellen

Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean 8000

Geberit AquaClean 8000plus

Geberit AquaClean 4000 Geberit AquaClean 5000 Geberit AquaClean 5000plus

Verkrijgbaar in alle Baden+ winkels

Wilt u meer informatie over de Geberit AquaClean modellen? Kijk snel bij de Baden+ winkel bij u in de buurt. De ervaren installateurs kunnen u goed adviseren over de verschillende modellen en de montage in uw badkamer. U kunt ook contact opnemen via de website of bellen naar 0344 200 103.

Extra functies voor extra comfort

Afhankelijk van het model kunt u van nog meer comfort en hygiëne genieten. De verschillende modellen zijn namelijk uit te breiden met diverse functies. De opties zijn:

  • Een bewegende douche
  • De pulserende massagedouche
  • Een zachte ladydouche

De intensiteit van de douchestraal en de verschillende andere functies kunnen naar wens worden ingesteld middels een gebruikersvriendelijk bedieningspaneel.

Kom langs in de winkel

Wilt u meer weten over de Geberit AquaClean? Kom langs in één van de Baden+ winkels. Met meer dan 30 winkels is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde Baden+ winkel of neem direct contact op.

Direct contact opnemen