Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Levensloop-proof

Levensloop-proof

Levensloop-proof

We weten inmiddels dat als je wat ouder wordt het steeds belangrijker wordt om goed voor jezelf te zorgen. Naast voldoende beweging, gezond eten en niet roken is ook ontspanning belangrijk om aandacht aan te besteden.

De badkamer helpt om een moment rust te nemen

De badkamer is de plaats in huis waar u even tijd voor uzelf heeft. Of om in de ochtend fris de dag te starten of ’s avonds even tot rust te komen. Bij Baden+ begrijpen we dat als geen ander. In het ontwerp van een nieuwe badkamer zijn tal van mogelijkheden om hier aandacht aan te besteden. Denk aan materiaal en kleurgebruik. Maar ook kiest u voor een bad of juist een ruime inloopdouche.

De levensloopbestendige badkamer

Maakt u nu al de keuze voor een badkamer die al geschikt is voor senioren, voorzien van extra comfort en veiligheid of wilt u hier nu nog niet bij stil staan? Uiteraard is elke persoonlijke situatie anders. En dat maakt uw Baden+ specialist zo uniek. Door goed naar u te luisteren en suggesties aan te dragen ontwerpen we de unieke badkamer die helemaal op uw wensen is afgestemd. We zeggen niet voor niets dat we even uw persoonlijke architect zijn! Bij Baden+ kunnen wij u op basis van onze ervaringen helpen de juiste keuze te maken. Onze specialisten weten precies waar u rekening mee kunt houden om er voor te zorgen dat uw badkamer in de komende jaren ook levensloop-proof is.

Handige hulpmiddelen of voorzieningen waar u zelf nog niet bij heeft stil gestaan, maar die op termijn het gebruiksplezier van uw badkamer nog voor vele jaren kunnen waarborgen.

Advies op maat over hoe uw badkamer kan bijdragen aan uw gezondheid en vitaliteit? Neem direct contact op of zoek de Baden+ winkel bij u in de buurt. Wij komen graag direct bij u thuis.

Direct contact opnemen