Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Badkamer ontwerpen

Ontwerp uw eigen badkamer

Badkamer ontwerpen

ONTWERP ZELF UW BADKAMER IN 3D

Heeft u al ideeën over de indeling van uw complete badkamer? Met het 3D ontwerpprogramma van Baden+ kunt u eenvoudig starten met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. Wilt u vooraf inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij de voorbeeld badkamers. De Baden+ badkamerspecialist heeft een groot aantal complete badkamers ontworpen, die u zeker op ideeën zullen brengen. En mocht u al direct advies voor uw nieuwe badkamer op prijs stellen dan kunt u het beste even een afspraak bij 1 van de Baden+ showrooms maken. Kijkt u hier voor de dichtstbijzijnde badkamerspecialist.

Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp uw eigen badkamer.

Badkamer ontwerp programma

Afhankelijk van uw internetverbinding, kan het opstarten van het 3D badkamerontwerpprogramma even duren.

BADKAMERONTWERP OPSLAAN

Wij bieden u de mogelijkheid om meerdere badkamers te ontwerpen en op te slaan. Het is dus geen enkel probleem om op een later tijdstip verder te gaan met het badkamerontwerp of de ontwerpen terug bekijken.

BADKAMERONTWERP MAILEN

Is uw ontwerp gereed en bent u tevreden over het resultaat? Mail dan uw badkamerontwerp naar de dichtstbijzijnde Baden+ winkel. De Baden+ badkamerspecialist bekijkt uw gemaakte ontwerp en neemt contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Uw basisontwerp kunnen we in de Baden+ showroom mooi als vertrekpunt gebruiken om uw nieuwe badkamer uit te werken.

ONTWERPINSPIRATIE

Wilt u nog wat inspiratie opdoen voordat u zelf aan de slag gaat met het ontwerpen van uw badkamer? Bekijk dan onze complete badkamers als voorbeeld.