Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Senioren badkamer

Senioren badkamer

Senioren badkamer
header_badk_connect_802x418__1.jpg
lifetime-badkamer-wastafelmeubel.jpg
5581_01_01.jpg

Meer comfort, gemak en uitstraling. Senioren badkamers zijn alles behalve puur praktisch. Wij laten u genieten van uw oude(re) dag! Wilt u persoonlijk geïnformeerd worden over senioren badkamers? Bezoek dan een winkel bij u in de buurt! U kunt direct bellen naar 0344 200 103 over senioren badkamers.

Welness op een hoger niveau

Stramme spieren, pijnlijke botten en altijd koud. Ouder worden kent zijn voor- en nadelen. Wij helpen u met het wegnemen van de nadelen. Bij een senioren badkamer adviseren wij u over comfort verhogende onderdelen waardoor elke morgen een goede morgen zal zijn.

Bijvoorbeeld de unieke combinatie van een Sunshower en een stoomdouche. U kunt genieten van de beste stoomervaring gecombineerd met warme en helende UV-verlichting. U voelt u vitaler en het UV-licht stimuleert uw bloedsomloop.

Specialistisch advies voor uw senioren badkamer

Een senioren badkamer waar u jaren mee vooruit kunt. Dat is het doel van Baden+. Daarom denken wij goed met u mee op het gebied van veiligheid en comfort. Bijvoorbeeld:

  • Bredere schuifdeur voor de douche
  • Valbeugels of de optie open houden om deze later te plaatsen
  • Antisliptegels in de douche
  • Verlichting aangepast voor ouderen.
  • Warmtecomfort

Onze specialisten adviseren u over al deze onderwerpen. We gaan voor een badkamer die aansluit op uw toekomst en levensstijl. Zolang mogelijk thuis wonen staat hierbij centraal. Voor persoonlijk advies kunt u langs bij de Baden+ specialist bij u in de buurt.

De voordelen van een senioren badkamer

  • Comfort verhogende opties
  • Elke morgen een goede morgen
  • Een boost voor uw vitaliteit
  • Indeling afgestemd op uw wensen
  • Vrije keuze in tegels en meubilair

Genieten op uw oude(re) dag? Kies voor een senioren badkamer van Baden+! Meer comfort, gemak en uitstraling. Kom langs in de winkel bij u in de buurt.

Senioren badkamer met een douchebad

Helaas verwijderen veel mensen het bad wanneer ze ouder worden. De reden hiervoor is dat in- en uitstappen steeds moeilijker wordt. Wij lossen dit op middels een douchebad met deur. Dit unieke concept zorgt voor een instap die even veilig als een douche. U kunt dus blijven genieten van uw bad in uw senioren badkamer.

Altijd een winkel bij u in de buurt!

Met meer dan 35 winkels heeft Baden+ altijd een winkel bij u in de buurt. Wilt u advies voor uw senioren badkamer? Kom dan langs bij de Baden+ winkel bij u in de buurt.

Direct contact opnemen