Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Moderne badkamer

Moderne badkamer

Moderne badkamer

De moderne badkamer is een badkamer die qua stijl aansluit bij de moderne smaak. Strakke lijnen, hoogglans metalen en kleuren met een hoog contrast. Badkamers die uitblinken in luxe en vol zitten met gadgets, zonder dat je het op het eerste gezicht ziet.

Uitgebreide mogelijkheden

Een prachtig weggewerkte stoomdouche, strakke kranen met een heldere straal, een sunshower in uw douche of een waterbesparend design toilet. Wij kunnen uw moderne badkamer voorzien van de laatste trends en gadgets. Elke morgen genieten van een stoomdouche en op een verantwoorde manier een gezonde kleur behouden? Bij onze moderne badkamers is het mogelijk!

Meer informatie over moderne badkamers? Kom langs in de winkel bij u in de buurt.

Moderne badkamer met slim design

In deze moderne badkamer wordt de ruimte door de schuin geplaatste wand verdeeld en ontstaat er ruimte voor twee compacte wastafels van Ideal Standard. Hierdoor oogt de moderne badkamer vriendelijk in de ruimte en maakt het mogelijk om in een compacte moderne badkamer een douche achter de 2 wastafels te plaatsen. De wastafels zijn voorzien van waterbesparende wastafelkranen. Inclusief complete doucheglijstangset en thermostaatkraan, designradiator, Geberit inbouwreservoir, exclusief tegels.

Persoonlijk dankzij accessoires

Wilt u de moderne badkamer persoonlijker maken? Wij kunnen u adviseren over sfeerverhogende accessoires. Bijvoorbeeld mooie kleurrijke details die er echt uitspringen. Of speciaal gevormde wastafels die het rechthoekige patroon doorbreken. Een speelse touch in uw moderne badkamer.

Kom deze moderne badkamer bezichtigen

Kom langs één van onze Baden+ winkels om deze moderne badkamer te bezichtigen. Onze badkamer experts zullen u met plezier begeleiden onder het genot van een kopje koffie.

Meer informatie over moderne badkamers? Kom langs in de winkel bij u in de buurt.

Direct contact opnemen