Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Forest Mix & Match

Forest Mix & Match badkamer

Forest Mix & Match
MixMatch_accessoires.jpg
MixMatch_toilet.jpg
MixMatch_kast.jpg
MixMatch.jpg
MixMatch_douche.jpg
MixMatch_wasmeubel.jpg
mixmatch_totaal_1_1.jpg

U ziet het al direct. Forest is een heerlijke warme badkamer met alle nodige functionaliteiten. Een ruime inloopdouche inclusief luxe doucheset met regendouche. Het nisje in de hoek is een gemakkelijk douchezitje, maar ook handig om de nodige flesjes neer te zetten. En wilt u even uw benen scheren? Dan gebruikt u het gewoon als opstapje. De douchewand is van 8 mm veiligheidsglas.

Ruim badkamermeubel

Het grote badkamermeubel met 2 ruime softclose lades zorgt ervoor dat het geen rommeltje in de badkamer wordt. De bijpassende badkamerspiegel heeft goede verlichting. In het Mix & Match badkamer assortiment is dit meubel verkrijgbaar in diverse moderne kleuren, maten en met design badkamerspiegel of spiegelkast.

Het zwevend toilet met luxe bedieningsplaat is gemakkelijk schoon te maken. Juist de zeer dunne softclose toiletzitting maakt dit toilet uniek. We durven gerust te zeggen dat het een mooi design toilet is. Natuurlijk wordt het toilet compleet gemaakt met accessoires, zoals een toiletrolhouder, wc borstel etc.

Warmte is voor gezorgd

De luxe design radiator zorgt voor de echte warmte. En wilt u dat de badkamer al warm is voordat de cv-ketel aanslaat? Dan kunt u gemakkelijk vloerverwarming toevoegen. Baden+ werkt met elektrische vloerverwarming die met een minimale opbouwhoogte in de tegelvloer verwerkt kan worden.

De tegels zorgen voor de warme sfeer. Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een tegel. De combinatie van een hout-dessin met een grote witte wandtegel maakt het helemaal een badkamer van nu.

Badkamer accessoires maken uw smaak compleet

Binnen het Mix & Match badkamer assortiment hebben we ook een complete lijn accessoires. Van heerlijke handdoeken tot weegschalen, en van hippe tandenborstel houders tot wasmanden.

Wilt u meer inspiratie uit ons Mix & Match assortiment? Bezoek dan snel uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen