Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Kleine badkamer

Kleine badkamer

Kleine badkamer

In Nederland zijn er veel kleine badkamers

In veel huizen in Nederland is het oppervlak van de badkamer klein. Om toch zo goed mogelijk de ruimte te benutten in de kleine badkamer is het verstandig om met uw Baden+ badkamerspecialist het ultieme ontwerp te maken. In een badkamer moet er ruimte om te douchen en tanden te poetsen zijn, maar vaak ook een tweede toilet. Is het oppervlak van de badkamer niet zo groot dan is het belangrijk om een slim ontwerp te maken zoals we in deze badkamer hebben gedaan. Dankzij de T-wand in de kleine badkamer kunt u in een minimale ruimte een douche, brede wastafel en een toilet met privacy creëren. En kiest u voor het exclusieve Baden+ badkamermeubel dan heeft u ook direct opbergruimte in uw kleine badkamer.

De grote Grohe regendouche geeft u het gevoel onder een regenbui staan. In dit ontwerp voor de kleine badkamer is een zwevend toilet geplaatst met Geberit inbouwreservoir. Wilt u geen vieze geurtjes meer van het toilet? Kies dan voor de Geberit DuoFresh.

Hygiene met water ook in de kleine badkamer

Kiest u voor de ultieme verzorging in uw kleine badkamer dan is een douche wc de uitkomst. Baden+ heeft een mooi assortiment douche toiletten. Kijkt u maar eens naar dit filmpje hoe het werkt.

Klik hier voor uw dichtsbijzijnde Baden+ sanitairspecialist, zij staan graag voor u klaar om ook voor uw kleine badkamer een goed badkamerontwerp te maken.

Direct contact opnemen