Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

All Marble Mix & Match

All Marble Mix & Match badkamer

All Marble Mix & Match
baden-mix-match-badkamerall-marble-lr-13.jpg
baden-mix-match-badkamerall-marble-lr-10.jpg
baden-mix-match-badkamerall-marble-lr-4.jpg
baden-mix-match-badkamer-all-marble-lr-15.jpg
baden-mix-match-badkamer-all-marble-lr-1.jpg

Mix & Match badkamer All Marble

De All Marble badkamer van ons Mix & Match huismerk heeft een luxe hoteluitstraling. Wilt u graag een badkamer met een heerlijk 'rijk' gevoel? Kies dan voor trendy marmeren tegels. De grote XXL marmeren wand- en vloertegels geven de badkamer een sjiek karakter. De RVS inbouw doucheset met een luxe, grote hoofddouche en design handdouche maken de look helemaal compleet.

Riante badkamer

Heel speciaal is de op maat gemaakte glazen douchewand die tot het plafond reikt. Deze douchewand wordt onderbroken door een marmeren tegelwand. Daarnaast zijn de wandtegels staand geplaatst. De combinatie van deze verticale accenten vergroten het ruimtelijk gevoel van deze All Marble Mix & Match badkamer.

Witte badkamer met serene look

Gedurfd is de keuze voor een wit badkamermeubel (powered by Sphinx). Door het witte badmeubel te combineren met de marmeren tegel ontstaat een verrassende en serene look. Dit wordt versterkt door de greeploze lades die dankzij de softclose met een klein duwtje automatisch sluiten. Het badkamermeubel is 1.20 meter en heeft hierdoor extra veel ruimte. De RVS inbouwkranen met een strak design voltooien de perfecte klasse die de All Marble badkamer uitstraalt.

Direct contact opnemen